Не питаем никакви пристрастия към сагата „Твърде лично” на Лиъм Нийсън, макар че последните години някак особено са белязани от ролята му на загрижения мъстител в първа, втора и трета част. За да се извлече максимална полза (за кого? със сигурност не е за зрителите…) от идеята за сюжетно развитие/продължение, NBC подготвят телевизионна поредица, в която обаче мистър Нийсън няма ангажимент. За сметка на това Люк Бесон има – той ще е изпълнителен продуцент, а сериалът трябва да стартира на 27 февруари 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=DkrIFPBxjIk

Ако специалистите на тема „Vikings” споделят впечатления относно Клайв Стандън, ще стане ясно дали решението да го поканят за главната роля в този сериал е добър или по-скоро неутрален ход; за момента нямаме лични впечатления от други изяви на този британски актьор.

Въпреки че действието изглежда така, сякаш се развива в настоящето, поредицата „Taken” всъщност се явява предистория и проследява млада „версия” на Брайън Милс, когото улавяме на фокус в момента, в който го вербуват в ЦРУ след като спасява един влак с пътници от екип смъртоносни убийци. Жертвата е една-единствена, и (съвсем не по случайност) е близък на Брайън човек, така че бившата „зелена барета” вече има нужната мотивация да посвети живота си на развиване на всичките онези важни (и убийствени) качества, които ще се окажат (впоследствие) „добре дошли” за (по-) възрастния герой на Лиъм Нийсън.

Taken” тръгва по NBC в края на февруари 2017, ала като имаме предвид колко стойностни оригинални проекти предлагат различните телевизионни канали и стрийминг-платформи, силно се съмняваме, че подобна „рециклирана” предистория на познат екшън ще привлече достатъчно внимание, че да се задържи на екран… дори до края на планирания първи сезон…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ае,

    Роло ми прилича повече на по-малкия брат на Виго Мортенсен, отколкото на младата Лиъм Нийсън версия. Преглъщайки този иначе объркващ окото факт, новината е доста добра. Дано не разочарова.