Попаднахме на новини за проекта, по който работи в момента чаровната Марго Роби – „I, Tonya” за печално известната състезателка по фигурно пързаляне Тоня Хардинг вече е в снимачен период и можем да хвърлим първи поглед върху трансформацията на актрисата. Погледът към снимачната площадка са няколко фотоса, показани за първи път в „The Today Show” и е наистина удивително до каква степен Роби е „потънала” в образ – напомня ни безрезервния порив от преди (вече доста) години на Рене Зелуегър да бъде максимално достовеерна във визуалния образ на героините си…

 
TMZ_18names01_arts-

Напомняме накратко печалната история, която е толкова невероятна, че няма как да бъде измислена от сценарист – една от най-добрите състезателки по фигурно пързаляне в света опропастява кариерата си през 1994 година с нападение срещу основната конкурентка на национална територия – Нанси Кериган. Седмици преди Зимните олимпийски игри в Лилехамер, Тоня Хардинг и бившият й съпруг наемат човек, който да счупи крака на Кериган. След неуспешното нападение Нанси се възстановява и дори печели сребърен медал на Олимпиадата. Тоня Хардинг печели в същата година националната шампионска титла, която й е отнета след разследване на инцидента с нападението, и е изключена завинаги от организацията на професионалните състезатели по фигурно пързаляне.

Автор на сценария на „I, Tonya” е Стивън Роджърс, а в основата са интервюта, които той е взимал от бившата фигуристка и нейният съучастник – Джеф Гилули. Тази роля ще поеме Себастиан Стан, а като майката на Хардинг ще видим Алисън Джени. Все още няма информация коя актриса ще поеме образа на Нанси Кериган, но сме сигурни, че режисьорът Крейг Гилеспи („Часът на героите”, „Lars and the Real Girl”) ще се справи с особения, интересен и предизвикателен материал.

C1QjXosWIAAjqPP

C1QjXosXEAE1eF_

Дали „I, Tonya” ще се получи като класически биографичен филм, комедиен екшън или трагичен портрет на една талантлива жена, която проваля сама себе си – това ще стане ясно по някое време през 2018 година, когато се очаква да бъде премиерата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Харли Куин и Зимния Войник са женени по сценарий на Капитан Америка 😀