Както видяхме и от първия трейлър, „The Founder” с Майкъл Кийтън изглежда свежо и обещаващо. Точно като храната в McDonald’s. Историята разказва за създателя на прословутата верига за бързо хранене и неговото възкачване на престола от мазнина и пържени картофки. Първоначално премиерата се очакваше да бъде лятото, но от The Weinstein Company се напънаха да вкарат филма в сезона на Оскарите (от което едва ли ще има някаква полза, съдейки по отзивите на критиците), затова ще видим филма само след две седмици.

По случай предстоящата премиера, излезе нов трейлър, който ви предлагаме да видите след като си припомните официалния синопсис:

През 1954 г. амбулантният търговец Рей Крок се присъединява към стартиращата компания „Макдоналдс” и става неин франчайз агент. Само за седем години Крок поема контрол върху компанията на братята Мак и Дик, чиято фамилия остава да краси познатото на всички име. В последствие Крок създава „новата американска църква”, където хората трескаво започват да посещават (не само в неделя).

https://www.youtube.com/watch?v=afbv8cy9jts

Като цяло едва ли ни очаква нещо от ранга на „Вълкът от Уолстрийт”, но пък Кийтън и Ник Оферман изглеждат чудесни и с удоволствие бихме гледали филма. Най-малкото ще си обогатим общата култура за едно от големите оръжия за масово поразяване (добре де, спираме).

Режисьор на „The Founder” е Джон Лий Ханкок, а в ролите ще видим Майкъл Кийтън, Линда Карделини, Патрик Уилсън, Ник Оферман, Лора Дърн, Джон Каръл Линч, Б. Дж. Новак, Кимбърли Батиста и др.

Премиерата е 20 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *