Романтичната свалка между героите на Ейса Бътърфийлд и Брит Робъртсън трябваше да се появи на екран в средата на декември, но там щеше да потъне (съвсем) сред финалните акорди на 2016. И не е като да не сме виждали вече кадрите, които ни предлага новият, по-кратичък трейлър – просто тук са подбрани така, че да разкажат по-бързо и категорично историята, без забавно-хумористичните моменти от предишната реклама, с която зрителите трябваше да бъдат убедени, че Гарднър Елиът наистина пада от… Марс на Земята.

Бихме се радвали, ако ни се удаде възможност да видим филма, защото наистина харесваме и Ейса, и Брит, а Гари Олдман (май) не сме го срещали в тийнейджърска история за порастване и влюбване, любопитно ни е как би се вписал в сюжета и сериозно подозираме, че накрая всъщност той ще се окаже бащата на момчето… или пък не?

Рекламната кампания на филма включва хаш-таг  #FavoriteThingAboutEarth. Как бихме описали родната си планета? Дали осъзнаваме, че сме на крачка от екологична и политическа катастрофа в глобален мащаб? Земята все още е единственият ни дом, но можем ли да вярваме, че с поглед към космоса, дори и от териториите на индустрията за развлечение, ще дойде ден, в който ще открием пътя си към звездите?

а ето напомняне и за синопсиса на филма:

В една междупланетна мисия космическа совалка заминава на първа мисия за колонизиране на Марс. Чак след като напускат земната орбита става ясно, че една от астронавтите е бременна. Скоро след кацането на червената планета, тя умира от усложнения, ала дава живот на първия човек, роден в космоса (без да сподели кой е бащата). Така започва необикновения живот на Гарднър Елиът – любознателно и супер-интелигентно момче, което до 16-ата си година е срещало само 14 души в изключително необичайното си детство.

Докато търси информация за баща си и за родната планета, абсолютно непозната за него, Гарднър се сприятелява онлайн с умна девойка от Колорадо на име Тълса. Когато най-сетне му разрешават да посети Земята, той мечтае да види с очите си всички чудеса – от най-обикновените до най-изключителните! Малко след началото на пътешествието му обаче, учените откриват, че органите на Гарднър няма да издържат на земната атмосфера. Той все пак успява да избяга от настойниците си и заедно с Тълса потеглят на път – за да разкрият къде всъщност е истинското място на детето от Марс във Вселената…

Режисьор на „The Space Between Us” е Питър Челсъм („Serendipity”, „Hector and the Search for Happiness”), сценарист е Алън Лоуб („Rock of Ages”), а автори на историята са Лоуб, Ричард Бартън Луис и Стюарт Счил. В актьорския екип участват още Карла Гуджино, Б. Д. Уонг, Джанет Монтгомъри, Джени Габриел.

STX Entertainment ще пусне в разпространение филмът на 3 февруари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *