Stop treating the symptom and take the cure!

Едва вторият ден е от новата година и все още не е късно за традиционните за периода „твърди” решения, които вземаме и чрез които да променим начина си на живот – решения, които често остават неосъществени. Точно на този елемент залага най-новото промо на прекрасно изглеждащия психологически хорър-трилър на „A Cure For Wellness” на Гор Вербински.

За тези от вас, които се опитват да се пазят от спойлъри (и които ние напълно разбираме, тъй като следваме същия принцип), ще кажем, че няма от какво да се боят, тъй като промото от типа на първия и последния тийзър и не разкрива нищо от сюжета – само и единствено (creepy) атмосфера.

A Cure For Wellness” разказва за млад мъж (Дейн ДеХаан), който пътува към спа-хотел в швейцарските Алпи, за да открие шефа си и да го върне обратно. Там той осъзнава, че е хванат в капан и курортът има далеч по-зловещо предназначение, отколкото изглежда на пръв поглед.

Режисьор на „A Cure For Wellness” е Гор Вербински („Предизвестена смърт”, „Карибски пирати”, „Ранго”), а сценарият е дело на Джъстин Хейти („Самотният рейнджър”, „Пътят на промените”). В ролите са Дейн ДеХаан, Мия Гот, Джейсън Айзъкс, Силия Имри, Лиса Бейнс и други.

Премиерата е 17 февруари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Майко, тва изглежда все по-супер! Дано Вербински да достави!