Зак Снайдър
Зак Снайдър и Джейсън Момоа

Накратко: откакто видяхме първия трейлър на „Justice League“, единствените по-значими рекламни материали от филма, които достигат до нас, са снимки и честно казано, малко ни писна. Затова и не си даваме много зор в отразяването, особено ако идват една по една – чакаме да изскочи нещо по-любопитно и чак тогава се включваме. В случая не бихме казали, че имаме нещо кой знае колко интересно, но се събраха две снимки и решихме, че можем да ги отразим набързо.

И двата кадъра, които ще видите, представят повечето членове на Лигата –   на едната снимка липсва Аквамен (може да е някъде по солови изяви), а Супермен отсъства и от двете. Но докато за Аквамен знаем, че все пак ще има сериозно присъствие, все още не знаем какъв точно ще е случаят със Супермен. Точно този момент адресира режисьорът Зак Снайдър:

Супермен играе голяма роля в този филм. Неговото присъствие и отсъствие са важни моменти от сюжета.

Justice League justice-league-imag

Воден от възстановената си вяра в човечеството и вдъхновен от саможертвата на Супермен, Брус Уейн обединява сили с новия си съюзник Даяна Прайс, за да се изправи срещу още по-голям враг. Заедно, Батман и Жената чудо работят бързо, за да открият и спечелят за каузата си екип от мета-хора, с които да се изправят срещу наскоро събудилата се заплаха. Но въпреки формирането на безпрецедентна лига от герои – Батман, Жената чудо, Аквамен, Киборг и Светкавицата, може да е твърде късно планетата да се спаси от нападение с катастрофални размери.

Режисьор на „Justice League” е Зак Снайдър, а сценарият е на Крис Терио („Арго”). В ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Гал Гадот (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джейсън Момоа (Аквамен), Езра Милър (Светкавицата), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Амбър Хърд (Мера), Уилям Дефо (Нуидис Вулко), Дж. К. Симънс (комисар Гордън) и други.

Премиерата е насрочена за 17 ноември 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Мен малко ме притеснява визията на Киборг, ама се надявам финалният трейлър да ме успокои

    1. Предстоят два трейлъра, а не „финален“. 🙂

    2. Logan e на Marvel, но таргетът е идентичен, така че може около премиерата му да видим най-сетне трейлър на JL.

  2. Време е вече да сглобят един по-съществен трейлър, кое време страна… Интересно ми е какво ще се случи със цялата DCEU след основаването на DC Films, начело в Geoff Johns и до колко ще засегне Wonder Woman и JL. Засега първите признаци са отлични в лицето на CW сериалите този телевизионен сезон.