Честно казано, малко започваме да се дразним как мине се, не мине време и изниква някой коментар за това как има шанс любимият ни „Ханибал“ да се завърне под една или друга форма. След като няколко години треперехме непрестанно за вечно висящото на косъм бъдеще и постоянната заплаха от спиране, в крайна сметка сериалът по романите на Томас Харис приключи с трети сезон (Red Dragon anyone?) и ние постепенно свикнахме с мисълта. Но как да преглътнем и продължим напред, като отново изникват слухове за евентуални нови епизоди?

Сега създателят на „Ханибал“ (сериала очевидно, не героя) Брайън Фулър отново разпалва духовете с репликите по-долу, но преди да се ентусиазирате, не забравяйте, че засега никой, дори Фулър и изпълнителният продуцент Марта Де Лаурентис, не може да си прави сметки без кръчмаря – Amazon държат стрийминг правата за сериала, а правата за екранизиране на „Мълчанието на агнетата“ (който Фулър иска да преразкаже) ще се освободят чак август 2017.

Не смятахме да пишем новина по темата, но знаем, че не сме единствените фенове, които биха се зарадвали на нова порция епизоди (no pun intended), така че… Ето какво казва Фулър за „Мълчанието на агнетата“:

Според мен филмовата екранизация е перфектен филм, но има много интересни дреболии, които да се развият в ТВ сериал. Надявам се да разкажем тази история… За актьорите най-добрият вариант би бил за мини-сериал, тук и там. Да направим 6 или 8 епизода от това, 6 или 8 епизода ето там. Да не е редовно.“

Както прекалено често се налага да пишем, няма да бързаме с ентусиазма и ще оставим всякакви надежди, докато не чуем нещо доста по-конкретно и сигурно. Но ако се получи, първи сме пред екрана!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. ЧАК през август тази година. 🙂 Предвид факта, че повечето главни актьори са заети поне до средата на годината, а Фулър се занимава с American Gods – по-рано от 2018 г. не ми се вярва нещо да се появи. А ако намери кой да ги излъчва, спокойно могат да минат във формат Sherlock, т.е – малко, но по-дълги серии.