Изключително силна година и половина за Адам Драйвър. Първо го видяхме като wannabe злодея Кайло Рен в „Силата се пробужда”, след това като интровертния поет-шофьор на автобус в „Патерсън” на Джим Джармуш, а тепърва ни предстои очакваният „Мълчание” на Мартин Скорсезе.

Всъщност преди да стане актьор, Драйвър е прекарал време във военна служба. Малко след 11 септември, той се записва в морската пехота, откъдето е освободен поради медицински причини. Ето обаче, че настъпва време уменията му да влязат в употреба и в актьорския занаят.

По информация от Deadline Драйвър ще оглави „Tough As They Come” на Силвестър Сталоун (който освен режисьор, ще влезе в една от ролите). Филмът е адаптация по мемоарите на сержант Травис Милс и разказва истинската история на автора, който губи и четирите си крайника по време на служба и връзката, която изгражда с доведения си баща.

Драйвър ще изиграе Милс, докато Сталоун ще е бащата. Филмът е завръщане за Слай към режисьорския стол след „The Expendables” (2010). Първата ни асоциация, разбира се, е с „Роден на четвърти юли”, но честно казано се надяваме на нещо малко по-ведро. Кошмарните събития не са повод хуморът да напусне живота, даже напротив. Стискаме палци да им се получи. Ще ви държим в течения при нова информация.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Абе, какво по-ведро може да очакваш от филм за мъж без ръце и крака, ебаси 😀