Ако следите сайта ни редовно, вероятно последните дни сте повярвали в Коледното чудо. И понеже Бог не съществува, а ние сме неговите пророци, ще припомним само, че получихме адски надъхващ първи трейлър на „Blade Runner 2049”, към него бихме прибавили развлекателния нов тийзър на „Туин Пийкс”, а тези дни предстои да гледаме и първия официален трейлър на очаквания „Пришълецът: Завет“.

И точно когато мислехме, че няма какво повече да ни изненада, Уес Андерсън официално потвърди, че започва работа по новия си проект, именуван „Isle of Dogs”. През последната година се говореше, че режисьорът ще се завърне към stop-motion анимацията, но във видеото по-долу получаваме допълнителна информация относно изпълнения с познати имена каст, както и първи бегъл поглед към филма – физиономията на (предполагаемия) главен герой.

Вижте видеото:

Грета Гъруиг и Скарлет Йохансон са новите големи допълнения, като за втората смятаме, че беше крайно време да се снима във филм на Андерсън. Те ще се присъединят към редовните големци Бил Мъри, Боб Балабан, Тилда Суинтън, Франсис Макдорманд, Брайън Кранстън, Джеф Голдблум, Харви Кайтел, Акира Ито, Акира Такаяма, Кою Ранкин, Кортни Ванс, Йоко Оно и неподражаемия Едуард Нортън, чиято очарователна поява във видеото няма как да не изтъкнем.

Продукцията ще влезе в ход в Лондон, а феновете могат да направят дарение от 10$ в подкрепа на „The Film Foundation” (основана от Мартин Скорсезе през 1990 г.), като така ще получат възможност да озвучават герой от анимацията и да посетят снимачната площадка.

Засега няма официална премиерна дата, но обещаваме да следим изкъсо проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *