Вчера ви представихме многообразен поглед към Кейт Бланшет в „Manifesto”, а днес продължаваме със селекция от Сънданс, този път с любопитния „Berlin Syndrome”. Последният филм на Кейт Шортланд („Lore”, „Somersault”) ще ползва за сюжетна основа книгата на Мелани Джоустен, а в ролите ще влязат Тереза Палмър и Макс Римелт.

Историята разказва за млада жена, чиято ваканция в Германия се превръща в кошмар, а ето го и скромния официален синопсис:

Страстна любовна история, която приема неочаквана и зловеща развръзка, когато фотограф се събужда една сутрин в берлински апартамент и не може да си тръгне.

Както и два откъса, представящи главните герои:

Засега ще се въздържим от коментар, тъй като нито предложения синопсис казва нещо съществено, нито клиповете представят инфромация, която си заслужава да се обсъжда. Единствено искаме да отбележим, че Берлин за нас е своеобразна Райска градина и определено бихме гледали филм, капсулиращ смайващата атмосфера и многообразието на немската столица… което „Berlin Syndrome” едва ли ще изпълни, предвид, че фабулата ще се развива в затворено пространство, но докато не научим повече няма да губим надежди.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Тереза Палмър е супер! Много ми хареса в Hacksaw Ridge. Освен, че е симпатична, играе много непринудено.

  2. Май се повтарям, но Палмър е одухотворена версия на Крисито Стюарт.

    1. Аз се опитвам да я харесам… и не успявам засега 🙁