Вече успяхме да гледаме кино версията на „Voyage Of Time” на Терънс Малик, която ни хареса, макар че няма как да скрием, че останахме underwhelmed от преживяването. Може би очакванията ни бяха твърде високи, но е тъжно някак, че филмът не остави сериозна следа в съзнанието ни.

Предстоящият проект на Малик – военната драма „Radegund” може и да се отлага за 2018, но през следващите дванадесет месеца се надяваме най-накрая да видим дългоочаквания „Weightless“ с участието на звезден актьорски състав, включващ Райън Гослинг („La La Land”), Крисчън Бейл („Големият залог“), Кейт Бланшет, Руни Мара („Carol”), Натали Портман („Jackie”), Вал Килмър и Бенисио Дел Торо („Сикарио“).

Да видим колко от тях ще видим в крайната версия!

Ейдриън Броуди
Сцените на Ейдриън Броуди бяха брутално орязани в „Тънка червена линия“ на Терънс Малик.

Филмът ще се фокусира върху музикалната сцена и подобно на чудесния „Knight of Cups” най-вероятно ще изследва екзистенциалното търсене на известните и богати хора от индустрията. Вчера се разбра, че Майкъл Фасбендър ще влезе в ролята на луцифероподобен персонаж. Връзва ни се и се радваме, че ще видим още един талантлив наш любимец във филма.

И без това тази година не беше особено успешна за Фасбендър, ако съдим по качеството на филмите, в които го гледахме („X-Men: Apocalypse“, „The Light Between Oceans“ и „Assassin’s Creed“). Иска ни се да го видим в нещо по-малко и значимо за него самия, какъвто беше „Slow West” например. Надяваме се ролята му да е по-дълга от 2 минути и да получим един паметен изкусител. Засега не се знае нищо друго, освен че героят му ще се срещне с Иги Поп и Джон Лидън от Sex Pistols, известен също като Джони Ротън („Господ да опази кралицата, тя не е човешко същество“). Звучи епично!

Талантът, замесен във филма, е с извънземни параметри:

ryan_gosling_weightless_movie_2016

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

    1. Имаше качества, предимно кинематографични. като цяло обаче е missfire. Фен съм на Сиърфанс, ама тоя оскаров опит не му се е получил.