guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-3
Питър Куил ака. Звездния повелител (Крис Прат) се готви за битка… Или за някоя простотия.

Showtime, A-holes!

Любимата на малки и големи група неудачници – Питър Куил ака. Звездния повелител (Крис Прат), Гамора (Зоуи Салдана), Дракс Унищожителя (Дейв Батиста), Ракетата (Брадли Купър) и Грут (Вин Дизел) – се завръща в новия тийзър трейлър на очакваното с голямо нетърпение и ентусиазъм продължение на изключително приятния хит на Marvel „Пазители на галактиката”.

Преди време сценаристът и режисьор Джеймс Гън сподели, че сюжетът и основният конфликт в „Пазители на Галактиката 2” ще останат мистерия и няма да бъдат разкрити в рекламите. Новият тийзър (кaкто и предишният „sneak peak”) е пряка илюстрация на този, смеем да твърдим, отличен подход.

Опитали са да съберат по мъничко от всичко, което направи първия филм толкова популярен – пъстрата визия, саундтрака и най-вече отношенията между героите и „akward” шегите – и според нас са успели. Дори нелепата извънземна гад Абилиск (която в края на август видяхме на концептуална рисунка) изглежда забавна. Между другото, точно в такъв тип неща е добър Джеймс Гън, така че по тази линия нямаме съмнения.

Предполагаме, че някои от вас може да се прозеят в изблик на досада, че им пробутват още от същото, но ние смятаме, че ако се запази цялостната опаковка и химията между основните действащи лица, това ще е плюс. А и вярваме, че Гън все пак ще ни предложи нещо различно – просто ще ни го запазят за самия филм.

Сега ви предлагаме няколко снимки от трейлъра, както и официалния синопсис.

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-1

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-4

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-5

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-8

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-12

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-19

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-21

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-26

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-27

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-28

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-31

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-32

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-33

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-34

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-36

Под звуците на Awesome Mixtape #2, в „Пазители на Галактиката 2” продължават приключенията на бандата, които прекрачват нови граници в безбрежния космос. Пазителите трябва да се борят, за да запазят своеобразното си семейство, и същевременно се опитват да разплетат мистерията около истинския произход на Питър Куил. Отколешни врагове се превръщат в съюзници, а любими на феновете герои от класическите комикс-истории се включват, за да помогнат на нашите герои в мисиите им. Кинематографичната вселена на Marvel продължава да се разраства…

Режисьор и сценарист на „Пазители на Галактиката 2” („Guardians of the Galaxy Vol. 2”) е Джеймс Гън, а в ролите са Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Вин Дизел, Брадли Купър, Майкъл Рукър, Карън Гилън, Глен Клоуз, Шон Гън, Пом Клементиев, Елизабет Дебики, Крис Съливан, Томи Фланиган, Нейтън Филиън, Кърт Ръсел и Силвестър Сталоун.

Премиерата е предвидена за 5 май 2017.

За финал се почерпете с песента (и особено с клипа към нея) „Fox On The Run” на Sweet, която най-вероятно ще бъде част от Awesome Mixtape #2.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Докато пиша този коментар още 2000 играчки на baby Groot бяха предварително продадени още преди да се появи филмът. 😀

    Иначе малко по същество – писането на сценарий за продължението на комедия е трудна работа. Да не кажа невъзможна. Някои неща ми изглеждат леко изморени, но така или иначе тийзърът сякаш е една голяма реклама за baby Groot. Което може и да се окаже плюс, предвид някои доста… кхъ, големи трейлърни гафове от последните няколко години.

  2. Hяма лошо, че е още от същото, тийзърът като цяло е куул. Оставя обаче усещането за нещо, което се смята за по-забавно, отколкото всъщност е, но ще изчакам пълен трейлър, преди да мрънкам. 🙂

  3. Нещо са объркали с бебе Грут, екипът на Дисни по анимационните филми е 4 етажа по-нагоре от този на Марвел.
    Мамка му, този филм ми беше надеждата за по-…цветен марвелски филм. Какво имам предвид – https://www.youtube.com/watch?v=hpWYtXtmEFQ&t=340s