С наближаването на премиерата на 4 сезон на „Шерлок” постепенно научаваме нови и нови подробности около сюжета на предстоящите три епизода, които феновете чакат със сериозно нетърпение. Стараем се да ви държим в течение с развитието на рекламната кампания – не се притесняваме от особено сериозни спойлъри, защото досега колкото и да сме знаели преди премиерата на някой сезон или конкретен епизод, накрая винаги сме оставали изненадани от някой и друг приятен обрат, подготвен и запазен в тайна от Стивън Мофат и Марк Гатис.

Вече сме виждали един Comic-Con трейлър, а преди точно една седмица ви представихме един тийзър от типа „motion poster” и няколко снимки. Сега пък получаваме нов 45-секунден трейлър, който също спокойно можем да наречем тийзър – не разкрива никакви подробности за сюжета, но пък сериозно дразни апетита на феновете (ние определено сме от тях). Вижте го и се порадвайте на Тоби Джоунс, който без съмнение ще е отличен злодей.

Вече знаехме, че първите 2 епизода от сезона ще се казват „The Six Thatchers” и „The Lying Detective”, а сега научаваме, че финалът ще е „The Final Problem”, който късметлии в Щатите ще могат да видят и на голям екран на 16 и 18 януари в около 350 кина в цялата страна. Единичният „The Abominable Bride” също имаше кратък кино-показ и явно идеята е била доста успешна, след като BBC Worldwide North America и Fathom Events са решили да повторят. При това „The Final Problem” ще има 15 минути бонус материали, което е допълнителен плюс за феновете. Ако случайно имате път зад океана този януари, билети ще се продават на FathomEvents.com.

плакат

„The Final Problem” звучи доста… финално и въпреки обещанията, че нови епизоди ще има докато актьорите успяват да намерят време за снимки, започваме леко да се притесняваме (отново) за бъдещето на сериала. Следното изказване на Бенедикт Къмбърбач също никак не помага да ни успокои:

Може да е краят на една епоха. Честно казано, усеща се като края на една епоха. Там, накъдето отива, ще е доста трудно да продължи веднага.

Съвсем скоро ще разберем какво точно е имал предвид и дали наистина сезон 4 ще е толкова мрачен, колкото обещават всички видени досега реклами. Както добре знаете, в главните роли ще видим Къмбърбач, Мартин Фрийман, Марк Гатис, Аманда Абингтън, Рупърт Грейвс, Уна Стъбс, Луиз Брийли и Тоби Джоунс.

Премиерата на сезон 4 на „Шерлок” е на 1 януари с „The Six Thatchers”, който ще бъде последван от „The Lying Detective” на 8 януари и „The Final Problem” на 15 януари. След това вероятно ще има доста да почакаме за следващия сезон…

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments