wy

Update: Преди броени минутки 20th Century Fox разпространиха кратък трейлър тийз, който потвърждава, че първата реклама на „Пришълецът: Завет” ще се появи утре. Видеото е от добре познатия, супер-дразнещ тип, без който спокойно можеше да минем, но поне не предлага кадри от филма, а леко ни дразни с образа на иконичното яйце на Пришълеца.

https://www.youtube.com/watch?v=j27Al-CQ8bM

Следва оригиналната новина от сутринта:

Спокойно, ако всичко върви по план, това трябва да е последният от доста сериозната поредица снимкови ъпдейти от „Пришълецът: Завет”, преди дебютирането на първия трейлър на филма, очакван от нас с нетърпение, граничещо с религиозен фанатизъм. Ако сте пропуснали новината ни по темата, припомняме, че рекламата трябва да „светне” утре сутрин, в синхрон с откриването на останалите подаръци под елхата.

Първата снимка от новите попълнения предлага излъскан поглед към андроида Уолтър, изпълняван от Майкъл Фасбендър, който освен това ще видим и в ролята на Дейвид (дали обаче е същият от „Прометей”, не е съвсем ясно). Този път кадърът не е придружен от поредица числа, а от тирета (––––).

------------
Незавършена пиеса за механичен човек

Втората снимка е една от тези на Empire, които видяхме вчера, но този път в добро качество. На нея откриваме Катрин Уотърсън като силно напомнящата на Елън Рипли главна героиня Даниелс, получаваща режисьорски наставления от Ридли Скот. И като казахме прилики с Рипли, ето какво споделя Уотърсън по темата.

За разлика от Сигорни в „Пришълецът”, Даниелс е в своеобразен режим на оцеляване още от началото. Тя не е капитан, но е родена лидер и в криза влиза в тази роля доста лесно.

i9p9jedbilo
Ридли Скот показва на Катрин Уотърсън в коя посока е тоалетната, в случай, че се натъкне на Пришълец.

Предишните снимки, официален плакат и всякаква информация за „Пришълецът: Завет” може да откриете в новините ни до момента.

Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде с „Пришълецът”, с „Пришълецът: Завет” – втората част от прикуъл трилогията, която започна с „Прометей” и която се свърза директно с изключително важната му фантастична творба от 1979 г. На път към планета в далечния край на галактиката, екипажът на колонизаторския кораб „Covenant” открива място, за което смятат, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят, чиито единствен обитател е синтетичният Дейвид (Майкъл Фасбендър), оцелял от обречената експедиция на кораба „Прометей”.

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

img_20161223_224715

 

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Cлед такъв хайп не знам що за трейлър трябва да пуснат, че да се оправдаят епичните очаквания. Пресолиха манджата с това досадно тийзване.

    1. Много си прав, прекалено много доза хайп си набихме и може да има разочаровани 😀