Дейвид Тюлис
Дейвид Тюлис

Надали има някой, видял вече първите два сезона на „Фарго”, който да не признае, че този сериал на FX е едно от поредицата страхотни явления, затвърждаващи тенденцията „телевизията е новото кино”. Част от екипа ни има известни предпочитания към втори сезон, ала всички единодушно оценяваме майсторския подход във водене на разказа и нямаме търпение да видим двойния образ на Юън Макгрегър в сезон три.

THR споделиха преди няколко дни, че към него, Кари Куун в ролята на прагматичната шефка на полицията, и опитната в играта на бридж героиня на Мери Елизабет Уинстед ще се присъединят още Майкъл Щулбарг като Сай Фелц, дясната ръка на проспериращия брат-близнак; Скут МакНейри като дрогаджия с криминално минало; Шей Уигам като шефа на полицията в Мийкър; Кейрън Сони като доктор Хоумър Гилрът; Фред Меламед като влиятелната „клечка” Хауърд Цимерман, Джим Гафиган като заместник на шефката на полицията и Томас Ман – в ролята на награждавания романист-фантаст Тадеуш Мобли.

Междувременно EW обявиха, че талантливият Дейвид Тюлис ще влезе в образа на В.М.Варгас – „един мистериозен самотник и истински капиталист, който съобщава на Емит (успешния брат-близнак, изигран от Юън Макгрегър) лошата новина, че току-що е станал партньор на шефовете му, а бизнес интересите им (вече) излизат извън рамките на закона”.

Според слуховете, които се носят в пространството, действието в сезон три ще се развива през 2010 година, след събитията от първи сезон, ала все още не е сигурно по какъв начин ще бъдат свързани героите. Ноемврийската дата за начало на снимките беше отложена за януари, а кога точно ще е готов сезонът – това предстои да се разбере. И в очакването има страхотен чар – знаеш, че нещо хубаво (със сигурност) ти предстои…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *