Какво става с Джоди Фостър? Изключително талантлива и интелигентна актриса с две награди „Оскар” за главна женска роля („Мълчанието на агнетата” и „The Accused”) – нещо, което не се случва често, сякаш напълно изчезна от полезрението ни. Поне като актриса. Гледахме последния й режисьорски опит „Пулсът на парите”, ревю за който може да прочетете тук, но въпреки това ни се иска да я видим отново в действие. Може би няма да се наложи да чакаме дълго.

Вчера стана ясно, че Фостър се присъединява към „Hotel Artemis” – режисьорски дебют на Дрю Пиърс (сценарист на „Iron Man 3” и „Мисията невъзможна: Престъпна нация”). Не се знае много за какво ще става въпрос във филма, освен, че действието ще се развива в близкото бъдеще, където фабулата ще се завърти около криминална история. Героинята на Фостър ще има енигматичното име „Сестрата”.

Радваме се, защото проектът ни звучи обещаващ. Пиърс е интелигентен мъж, който често е изобретателен в сценарийте си, съдейки по предишните му ангажименти, но пък тепърва предстои да се доказва като режисьор, което изисква съвсем различни умения. При всички положения стискаме палци.

Все още не е ясно кога ще започнат снимките, но при първите новини, ще ви информираме светкавично.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Вие и на малкият и пръст не можете да стъпите бе, хетеро тъпаци!!!