Нова седмица, нов рекламен ъпдейт на „Rogue One: История от Междузвездни войни”. След ТВ спотовете и двата международни трейлъра, които видяхме през последните няколко дни, този път във фокуса на вниманието ни попада един нов постер. Той е ексклузивен за IMAX (където имаме намерение да гледаме филма) и определено ни харесва.

И понеже само един постер ни се видя малко, след него ви предлагаме да видите и как ще изглежда героят на Уорик Дейвис във филма – знаете, че той прави дебюта си в киното със „Завръщането на джедаите”, участва и в „Невидима заплаха” и „Силата се пробужда”, а ще го видим и в предстоящия „Епизод VIII”.

плакат

Ето го и героя на Дейвис, представен лично от него. ТВ спота, за който говори, може да видите по-долу.

https://www.youtube.com/watch?v=3oSZc1y4QGk

Rogue One: История от Междузвездни войни” е самостоятелен филм от вселената на Междузвездни войни и ще разкаже за приключенията на съвсем нови герои. Във време на конфликти, група от нетипични герои се отправят на мисия да откраднат плановете на Звездата на смъртта – най-мощното оръжие на Империята. Този ключов момент от историята на Междузвездни войни събира обикновени хора, които решават да извършат необикновени дела и по този начин да станат част от нещо по-велико.

Режисьор на „Rogue One: История от Междузвездни войни” („Rogue One: A Star Wars Story”) е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен и Алън Тудик.

Премиерата е 16 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *