Може би малко прекалихме в отразяването на предстоящия филм от Хари Потър вселената „Фантастични животни и къде да ги намерим“ на Дейвид Йейтс („Легендата за Тарзан”), но и от самото студио не ни жалят. Изключително агресивната рекламна кампания със сигурност ще се отплати следващата седмица, когато филмът тръгне по кината.

Скоро стана ясно, че във филма ще видим камео от Джони Деп. Както сме споменали в предишната новина – таим кротък ентусиазъм към проекта. Предлагаме ви да хвърлите едно око на пълния трейлър и рекламните материали, които споделихме до момента, както и да се запознаете с историята, в случай, че сте пропуснали:

„Фантастични животни и къде да ги намерим” ни отвежда през 1926 година, когато Нют Скамандър (Еди Редмейн) тъкмо е приключил пътешествие, предприето с цел да бъдат документирани съществуващите изключителни магични създания. Пристигайки в Ню Йорк за кратко, Нют претърпява инцидент, свързан с един „No-Maj” (американското название за мъгъл) на име Джейкъб. От магическия куфар на Нют се изплъзват няколко фантастични животни, които могат да предизвикат смут и в света на магията, и в реалността на „No-Maj”-овете…”

Режисьор на „Фантастични животни и къде да ги намерим” („Fantastic Beasts and Where to Find Them”) е Дейвид Йейтс, а Джоан Роулинг дебютира като сценарист, адаптирайки собствената си книга. В ролите са Еди Редмейн, Колин Фарел, Дан Фоглър, Катрин Уотърсън, Алисън Съдол, Саманта Мортън, Джон Войт, Рон Пърлман, Джен Мъри, Кармен Ежого, Езра Милър и други.

Премиерата ще бъде на 18 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *