Ридли Скот се чуди как да оправдае титаничните ни очаквания...
Ридли Скот се чуди как да оправдае титаничните ни очаквания…

B нaчалoтo на месеца ви разкрихме нови детайли относно „Alien: Covenant“, но за съжаление те не включваха трейлър. Сега положението е горе-долу същото – все още кадрите от филма са мираж, но за сметка на това имаме възможност да се насладим на първия плакат на научнофантастичния хорър. Ето го и него:

плакат

Цели две неща в семплия постер ни изпълниха с неконтролирана екзалтация. Първото са мракът и ужасът, които старомодната, но стилна визия внушава – това спокойно може да бъде рекламен материал към „Пришълецът“ от 1979 г. (потвърдено е, че „Alien: Covenant“ ще е по-близък хронологично до „Прометей“ от 2012 г., но също така се знае, че зловещото му съдържание ще е значително по-сходно с оригинала, отколкото с някое от продълженията му). Второто е датата – оказва се, че новата рожба на великия Ридли Скот ще се появи по кината близо три месеца по-рано, отколкото се очакваше. Това автоматично означава, че продукцията разполага с мижавата половин година, за да впрегне маркетинговия си екип… С други думи – в съвсем близко бъдеще ще плъзнат още благинки по темата.

В „Alien: Covenant“ ще видим Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Джъси Смолет, Били Крудъп, Нуми Рапас, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджaмин Ригби, Гай Пиърс, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн и др., а премиерата е на 19-ти май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

26 Comments

  1. Като прочетох заглавието и си казах „баси, с колко го отлагат“, па то се оказа от редките случаи, в които е за добро.

  2. Не трябваше да променят старата дата освен ако филмът не е нещо наистина епично, че да го изправят срещу такава конкуренция в същия уикенд, а за следващите уикенди да не говоря . Самоубийствена грешка е да се набутат в такова меле .

  3. Само „Пиратите“ ще му е сериозен конкурент, но той е фемили френдли булшит, докато новия „Ейлиън“ ще е мрачен ар-рейтид хорър с кръв, писъци и лайна v Kocмоса, така че реално целевата аудитортия на двата филма е различна. Според мен е смислен този шифт на датата и подсказва, че продуцентите са доволни от заснетия материал и имат доверие в продукта си. Започвам да се оптимизирам… в смисъл, пестя енергия от прекомерен хайп, но запазвам положителна нагласа 😀

    1. Надявам се имаш предвид The Thing, защото другото ще е сквернословие. Ти какъв постер предпочиташ?

    2. Нещо с по-ясно послание. Като винената карта на Лидл примерно.

    3. Сега, няма как да сравнявате „in space no one can hear you scream“ с „run“, и напуканото мистериозно яйце с „ин йор фейс“ лик на пришълеца.
      Постерът не е слаб, мързелив е.

    4. Не, имам предвид НИЩО да не бяха пускали е по-добре от нещото, което са решили да пуснат като постер, просто за да пуснат нещо. Не знам как можеш да си помислиш, че с Нищото имам предвид „The Thing“ – wtf? 😀
      Мързелив е много меко казано. Не съм в дизайн и маркетинговия отдел на филма, за да казвам какъв според мен трябва да е постера. Просто имам правното да си изкажа мнението и го правя. Постерът изглежда студентско. Ако мисли с това да надъхва Ридли, след последните си „произведения“ … много се е объркал.

    5. ебавам се с The Thing 🙂 Постерът си е екстра, ако искаш студентски, хвърли едно око на този на Silence.

    6. Общо взето, болшинството постери днешно време са ужасни (текущия на Пришълецо е безидеен и евтин).
      „Камика“ на Arrival беше як, ама и тук, в бегето, решиха да го рекламират с конвенционалния, скучен постер.

      Иначе, този Silence си е чук:
      http://www.impawards.com/1985/posters/code_of_silence.jpg

      🙂 🙂 🙂

  4. Ясно е, че това все пак е тийзър постер, ама можеха да се постарят малко повече. В интернет има далеч по-креативни като замисъл fanmade артове от този … семпъл пример :/

    1. Mad Max 24/11/2016 at 15:43 – ????

      Оги, ти да ни би вече да „тичаш по ръба на бръснача“ в бъдещето? 😀

  5. Постера е готин за тийзър. Казва две много важни неща:
    – Да, това е Прикуел.
    – Да, ще има Ксеноморф(и).

    1. Абсолютно. Казва и друго – по-минималистичен, хорър ориентиран филм.

    2. Силно ме съмнява частта с „минималистичността“.

  6. Нищо не ме вълнува след онова аки. 20 коментара за някакъв ксеноморф на черен фон, дето цели да дърви старите кримки, докато вероятно ще им го надърви примиерно отзад.

  7. Очевидно е, че този сайт има кармична аура, която обединява всички филмови критици, рекламни босове и ясновидци в едно. ??✌️

  8. Ебати малоумните коментари се изсипаха тука. 😀 Eдинствената ми забележка към постера и към маркетинговия отдел на филма е, че плакатът беше разпространен през фейсбук и съответно качеството на самия джейпег е ужасен.

    1. Това е, защото много шоумени дойдоха 🙂