Каква невероятна кариера създаде Оскар Айзък. За първи път гватемалецът ни направи впечатление във великолепния „Агора”, след това създаде интересен образ в „Drive: Живот на скорост“ и безпрекословно ни спечели с „Истинският Люин Дейвис”. Харесахме го в „Двете лица на януари”, „Най-бруталната година” и „Ex Machina: Бог от машината”, а „Междузвездни войни: Силата се пробужда” е заглавие, което всеки актьор би искал да има в резюмето си. Очакваме обещаващия „The Promise”, в който Айзък ще си партнира с Крисчън Бейл, а сега към бъдещите му ангажименти добавяме още два проекта.

Първият е „Life Itself” (да не се бърка с документалния филм за Роджър Ибърт) на Дан Фогелман („Danny Collins”). Действието във филма, който ще бъде написан от Фогелман, се развива през няколко поколения, като всеки герой е свързан по някакъв начин с останалите. От Ню Йорк до Испания. Веднага се сещаме за полемичния „Облакът Атлас” и се надяваме филмът да не страда от същите проблеми.

Вторият проект, в който Айзък ще вземе участие (само с гласовите си данни), е подкастът „Homecoming”, редом с Катерин Кийнър, Дейвид Шуимър, Дейвид Крос и Ейми Седарис. Шантавата поредица от шест записа е мистерия, която се развива около войник, опитващ се да се адаптира в цивилния свят, социална работничка и нейния супервазйер. Предлагаме ви да чуете превю. Официалната премиера е 16 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *