пратена е, файлът се казва spidey-h, текст: Том Холанд на снимачната площадка на „Spider-Man: Homecoming“
Том Холанд на снимачната площадка на „Spider-Man: Homecoming“

Очакваме с нетърпение „Spider-Man: Homecoming“ още откакто беше обявен с официалното си заглавие и с обещания за качествен каст, а също и с адекватно присъствие на героя и историята му в стремглаво увеличаващата се като размери и персонажи вселена на Marvel. Вече е в ход пост-продукцията и предполагаме, че е съвсем близо моментът, когато ще видим първи трейлър, а докато го чакаме, прибавяме към хайпа още една добра новина: слуховете, които витаят от няколко дни насам, се потвърдиха и композитор действително ще е Майкъл Джакино. Носител едновременно на „Оскар“, „Златен глобус“, BAFTA и „Грами“ за пълнометражната анимация „В небето“ на Пийт Доктър и Боб Питърсън, Джакино има респектираща кариера за своите 49 години, в която изпъкват хитове като „Стар Трек“ на Дж. Дж. Ейбрамс, „Зората на планетата на маймуните“ на Мат Рийвс и „Отвътре навън“ на Доктър и Рони Дел Кармен. Работата му по ТВ-проекта „Изгубени“ пък му спечелва приза „Еми“.

В последните 2-3 години Джакино форсира с пълни сили: едно от малкото заглавия в „марвълската“ супергеройска поредица, което имаше по-интересен и запомнящ се саундтрак, беше „Доктор Стрейндж“ на Скот Дериксън (не харесахме кой знае колко самия филм, но това в случая не е от особено значение), а и искрено ни допадна какво успя да сътвори в четвъртия „Джурасик парк“ на Колин Тревъроу. Да не забравяме също, че неговите композиции ще се чуят следващия месец в изключително очакванияRogue One: История от Междузвездни войни“ на Гарет Едуардс.

Заради всичко изредено се изкефихме, когато видяхме това:

Spider-Man: Homecoming“ е режисиран от Джон Уотс („Coр Car“), a в poлите ще видим Том Холанд, Майкъл Кийтън, Зендая Коулман, Доналд Глоувър, Робърт Дауни Джуниър, Мариса Томей, Джон Фавро, Майкъл Чернъс, Тони Револори и др.

Премиерата е насрочена за 7-ми юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *