След първия страхотен трейлър на „Хищници в мрака” („Nocturnal Animals), след страхотните отзиви от критиката и спечелената Голяма награда на журито във Венеция, филмът на Том Форд без съмнение е сред най-чаканите заглавия тази година. Радостта ни е пълна, тъй като преди дни излезе програмата на Киномания, където с удоволствие открихме, че на 26 ноември под логично преведеното заглавие „Хищници в мрака” се е промъкнал именно трилърът със звезден каст.

Джейк Джиленхол, Ейми Адамс и Майкъл Шанън ще се забъркат в неприятности, а ние нямаме търпение да се убедим в качествата на драмата, която обещава да събуди позаспалите ни киномански сетива. Филмът е адаптация по книгата на Остин Райт „Tony and Susan”, публикувана през 1993 г. Вчера бяха споделени три официални клипа, които ние засега ще си спестим, за да запазим удоволствието по-силно. Вижте ги:

В заключение ви предлагаме да прочетете официалния синопсис:

Заглавието на „Хищници в мрака” идва от ръкопис със същото име, който собственичка на арт галерия (Ейми Адамс) получава по пощата от нейния отчужден бивш съпруг Едуард (Джейк Джиленхол). Джиленхол също така влиза и в ролята на персонаж от ръкописа, с Айла Фишър като негова бивша съпруга, Ели Бамбер като дъщеря и Арън Тейлър-Джонсън в ролята на водач на банда, която героят на Джиленхол среща по пътя. Майкъл Шанън пък ще бъде детективът.

Режисьор на „Nocturnal Animals” е Том Форд, а в ролите ще видим Джейк Джиленхол, Ейми Адамс, Арми Хамър, Арън Тейлър-Джонсън, Майкъл Шанън, Ели Бамбер и др.

Филмът ще може да бъде видян на 26 ноември у нас на тазгодишната Киномания, а от 9 декември ще тръгне на редовен показ.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Клиповете също няма да гледам, дано успея да хвана филма на Киномания 🙂