Когато преди три дни отправихме първия снимков поглед към новия Кинг Конг в предстоящия „Kong: Skull Island” на Джордан Воу-Робъртс, споменахме, че дългоочакваният втори трейлър на филма най-вероятно ще дебютира тази седмица покрай премиерата на високопрофилния „Фантастични животни и къде да ги намерим“, който е на същото студио. Е, оказа се, че (ние и целият свят) не сме се лъгали и наистина, само броени дни ни делят от новата реклама. Доказателството идва под формата на няколко трейлър тийзъра, които отброяват времето до заветния момент.

Тийзърчетата са от онзи дразнещ тип, който толкова добре познаваме, но в случая се включваме, тъй като се „хайпнахме” сериозно покрай отличния първи трейлър и, както вече сме споменавали, се нахвърляме дори и върху най-малките рекламни трошички от филма. А и едно от кратките видеа показва Конг (какъвто го видяхме в първия кадър) в действие, така че си заслужава да им се хвърли око.

Update:

Очевидно ще има по едно такова тийзърче за всеки ден до премиерата на новия трейлър. Освен ако покрай тях не излезе нещо допълнително (я постер, я снимка, я нещо друго), може да очаквате да се появяват тук като ъпдейти, а в заветния ден на трейлъра, заповядайте за напълно отделния ни коментар за него.

С „Kong: Skull Island” на режисьора Джордан Воу-Робъртс, Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures претворяват наново произхода на легендарния Конг в завладяващо оригинално приключение. Във филма разнообразен екип от изследователи са събрани, за да се отправят на опасно пътешествие, дълбоко в неизследваните територии на остров в Тихия океан – колкото красив, толкова и опасен – без да знаят, че пресичат границите на владенията на митичния Конг.

Режисьор на „Kong: Skull Island” е Джордан Воу-Робъртс, а в ролите  ще видим Бри Ларсън, Том Хидълстън, Кори Хоукинс, Джейсън Мичъл, Самюел Л. Джаксън, Джон Гудман, Томас Ман, Тоби Кебъл, Джон С. Райли, Джон Ортиз, Том Уилкинсън, Шей Уигам и други.

Премиерата е 10 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *