В портфолиото на Железния Шерлок липсва режисьорска роля. Този пропуск е на път да бъде поправен. След като поднови кариерата си с овации в Marvel-ската вселена, Робърт Дауни-син предприема най-различни ходове, включително и основава продуцентска компания със съпругата си Сюзан – Team Downey. В плановете му за близкото бъдеще фигурира и режисиране на телевизионен проект, драмата „Singularity”.

Тази идея е част от сделка между Team Downey и Sonar Entertainment, като двете компании се ангажират да продуцират поредици (в готов вид и все още ненаписани) за телевизии и дигитални канали. Дауни е поканил колегата си Антъни Майкъл Хол да участва в „Singularity”, като самият той ще остане зад камерата, режисирайки пилотния епизод. Все още няма подробности за поредицата, но се шушука за фантастичен сюжет, в който е включена идеята за намеса в човешкото съзнание на изкуствен интелект… Но със същия успех концепцията би могла да бъде и романтично-комедийна – за мъж кооло 40-те, който се опитва да си намери гадже…

В очакване на новини около разни интригуващи проекти, като идеята за Пери Мейсън по НВО, ще трябва да се задоволим с появата му в предстоящия „Spider-Man: Homecoming” и всички разклонения на филмовата Marvel-безкрайност – неговият Железен човек си се превърна в (почти) постоянно присъствие. Научим ли подробности за другите проекти на Дауни – ще споделим!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments