Колкото по-малко дни остават до 16 декември, толкова повече се изчерпва търпението ни и в определен момент голямото количество телевизионни откъси, „фичърети” и допълнителни малки късчета визуална информация, свързани с „Rogue One: История от Междузвездни войни”, се сливат все по-успешно с пейзажа. Верни на фенщината и на убедеността, че в името на пълната информираност на темата трябва да продължим докрай с изчерпателния поглед, ето и най-новите ъпдейти, свързани с декемврийската премиера.

Един по-продължителен телевизионен откъс, в който виждаме малко повече Джин Ерсо и Касиан Андор (май че Диего Луна ще се превърне в новия Хан Соло на тази част от поредицата).

Следват още два телевизионни откъса, в който феновете ще открият нови кадри от различни битки, включително и в космоса, което за нас винаги означава 100% адреналин – най-силното оръжие е надеждата и мечтата трябва да бъде спасена!

https://youtu.be/pz62PwrQQVc

Има и още два телевизионни откъса, предназначени за японската публика – за техния пазар обикновено се предвиждат леко променени визии, така че – сравнявайте на воля!

Допълваме с поредица постери на героите от филма, създадени специално за Страната на Изгряващото слънце. –

плакат плакат плакат

Подготвена е и още една книга – „Star Wars Galactic Atlas”, която няма да се появи на пазара в Щатите преди премиерата на „Rogue One: История от Междузвездни войни”, но вече е на разположение на феновете в Европа, и подробности за която могат да се научат от специалния трейлър, посветен на темата.

Следват още подробности във видео-формат – свързани с „Catalyst: A Rogue One Novel

Гарет Едуардс и племенницата му Ела са главните „герои” в нов трейлър, създаден в подкрепа на ASSERT (Angelman Syndrome Support Education & Research Trust), организаця, базирана във Великобритания, и създадена в подкрепа на семейства, чиито деца страдат от Синдром на Ангелман – невро-генетично заболяване, при което се забелазва изоставане в умственото и физическото развитие. Вижте го!

В името на изчерпателността предлагаме и едно детайлно мотивиращо видео, посветено на новия Nissan Rogue – ограничени бройки, специално Star Wars-брандирани. Какво ли не правят хората, за да продават!

https://youtu.be/ZSLYRGDhsyw

Време е и за още една поредица нови снимки, които са представени в най-новото издание на EW

rogue-one-ben-mendelsohn-600x373 rogue-one-darth-vader-image-600x373 rogue-one-death-trooper-image-600x373 rogue-one-diego-luna-image-600x373 rogue-one-felicity-jones-donnie-yen-600x373 rogue-one-image-600x373 rogue-one-u-wing-image-600x373 rogue-one-x-wing-image-600x373

Rogue One: A Star Wars Story (2016) Director Gareth Edwards on set with actors Diego Luna (Cassian Andor) and Felicity Jones (Jyn Erso) on the set credit: Jonathan Olley/© Lucasfilm LFL 2016

„Rogue One: История от Междузвездни войни” е самостоятелен филм от вселената на Междузвездни войни и ще разкаже за приключенията на съвсем нови герои. Във време на конфликти, група от нетипични герои се отправят на мисия да откраднат плановете на Звездата на смъртта – най-мощното оръжие на Империята. Този ключов момент от историята на Междузвездни войни събира обикновени хора, които решават да извършат необикновени дела и по този начин да станат част от нещо по-велико.

Режисьор на „Rogue One: История от Междузвездни войни” („Rogue One: A Star Wars Story”) е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен, Уоруик Дейвис, Джими Смитс и Алън Тудик.

Премиерата е 16 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *