След кратко затишие на „Star Wars” фронта в края на октомври, тези дни имаме истинска инвазия от реклами на „Rogue One: История от Междузвездни войни”. Във вторник видяхме ТВ спот и плакати, вчера дебютира втори международен трейлър, а днес получаваме още един трейлър и нов телевизионен спот, които също са насочени към хората, живеещи извън територията на САЩ.

Като се има предвид, че едва 54,7% от приходите на „Междузвездни войни: Силата се пробужда” бяха от международните екрани (срещу над 60%, че дори и 70% на всички останали филми от Топ 15 на всички времена), подобна финална стратегия, насочена извън Щатите, изглежда логично.

Новият международен трейлър и ТВ спотът не се различават по нищо от предишните реклами като структура и ритъм, но и двата предлагат няколко нови кадъра тук-там, в това число кратка интеракция между Чирът Имуе (Дони Йен) и Бейз Малбъс (Джан Уен) и малко космически екшън. Вижте.

Международен трейлър

ТВ спот

https://www.youtube.com/watch?v=KHXI6f9vdJA

Rogue One: История от Междузвездни войни” е самостоятелен филм от вселената на Междузвездни войни и ще разкаже за приключенията на съвсем нови герои. Във време на конфликти, група от нетипични герои се отправят на мисия да откраднат плановете на Звездата на смъртта – най-мощното оръжие на Империята. Този ключов момент от историята на Междузвездни войни събира обикновени хора, които решават да извършат необикновени дела и по този начин да станат част от нещо по-велико.

Режисьор на „Rogue One: История от Междузвездни войни” („Rogue One: A Star Wars Story”) е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен и Алън Тудик.

Премиерата е 16 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *