Може би малко прекалихме с новините за „La La Land” – предстоящия мюзикъл на Деймиън Чазел („Камшичен удар”), който е един от първенците за наградите Оскар следващия февруари. Няма как обаче да се укротим и да подминем какъвто и да е малък ъпдейт по темата, предвид колко красив и уважителен към миналото ни изглежда филмът. Ако се включвате чак сега, препоръчваме ви да обърнете внимание на първите два трейлъра, след което да се запознаете с кратък синопсис:

Припомняме ви, че „La La Land” разказва историята на Миа (Ема Стоун) – начинаеща актриса, и Себастиан (Райън Гослинг) – посветен джаз пианист, които се борят, за да свържат двата края в един град, известен с погазването на надеждите и разбиването на наивни сърца. Действието се развива в съвременен Лос Анджелис, като мюзикълът, посветен на ежедневния живот ще разкрие радостта и болката от преследването на мечтите.

Настоящата новина я завъртяхме покрай един поглед зад кулисите, който ви предлагаме да видите сега:

Единственото лошо в цялата работа е, че след такива клипове искаме да гледаме филма веднага, а ще трябва да почакаме още две седмици – до единствената прожекция у нас, която ще бъде на 16 декември от 19:00 в Зала 1 на НДК, като част от панорамата Киномания. Имаме приятното усещане, че ни очаква автентично кино преживяване, каквото не сме имали от години. Защото вече такива филми няма, а не се знае кога ще видим следващия.

И понеже отразяването на мюзикъла няма да е пълно, ако не поместим поне една от официалните песни, предлагаме ви да чуете „City of Stars” в изпълнение на Гослинг и Стоун”

Вижте пълния списък песни и изпълнителните им:

1. “Another Day Of Sun” (La La Land Cast)
2. “Someone In The Crowd” (Emma Stone, Callie Hernandez, Sonoya Mizuno, Jessica Rothe)
3. “Mia & Sebastian’s Theme” (Justin Hurwitz)
4. “A Lovely Night” (Ryan Gosling, Emma Stone)
5. “Herman’s Habit” (Justin Hurwitz)
6. “City of Stars” (Ryan Gosling)
7. “Planetarium” (Justin Hurwitz)
8. “Summer Montage / Madeline” (Justin Hurwitz)
9. “City of Stars” (Ryan Gosling, Emma Stone)
10. “Start A Fire” (John Legend)
11. “Engagement Party” (Justin Hurwitz)
12. “Audition (The Fools Who Dream)” (Emma Stone)
13. “Epilogue” (Justin Hurwitz)
14. “The End” (Justin Hurtwitz)
15. “City of Stars (Humming)” (Justin Hurwitz featuring Emma Stone)

В заключение ви предлагаме няколко нови снимки:

Райън Гослинг Райън Гослинг и Ема Стоун Деймиън Чазел и Райън Гослинг Деймиън Чазел и Ема Стоун Деймиън Чазел

Режисьор и сценарист на „La La Land” е Деймиън Чазел, а в ролите освен Райън Гослинг и Ема Стоун ще видим Джон Леджънд, Розмари Деуит, Фин Уитрок, Кали Ернандес, Соноя Мизуно, Джесика Рот, Том Евърет Скот, Джош Пенс и др.

Филмът е част от програмата на тазгодишната Киномания, като единствената прожекция ще бъде на 16 декември от 19:00 в Зала 1 на НДК.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Отдавна не ми се беше случвало филм да ме докосне и развълнува по този начин. Прекрасен, красив, оригинален! Must see! 🙂