Накратко, продължава мазохизмът ни по отношение на „Underworld: Blood Wars”. Най-новият епизод от вампирско-върколашката сага „Подземен свят” въобще не ни вълнува, но тъпо и упорито отразяваме почти всички от предизвикващите осезаема (и умствена, и физическа) болка реклами.

Поредният ъпдейт идва под формата на нов трейлър, залагащ на почти равни части история и екшън, без да предлага кой знае какво ново, което вече да не сме виждали в предишните реклами.

Бяхме се заканили само да пуснем трейлъра без да коментираме, но няма как отново да не обърнем внимание на „супер-силите”. Толкова е тъпо това нещо, че просто не можем да го проумеем. Ако някой успее да ни обясни смислено, защо подобно нещо присъства в този филм, ще го черпим.

Режисьор на „Underworld: Blood Wars” е Ана Форестър („Criminal Minds”, „Outlander”), която прави дебюта си на голям екран, а в ролите са Кейт Бекинсейл, Тео Джеймс, Чарлс Данс, Тобаяс Мензис, Лара Пулвър, Джеймс Фоулкнър, Питър Андерсън, Брадли Джеймс, Дейзи Хед, Клементайн Никълсън и други.

Премиерата е 6 януари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. В БГ ако го дават в началото на декември ,мисля да го гледам преди най-очаквания Rogue One 🙂

    1. Успех да видиш на 3D нещо в тая тъмница 😀

    1. крайният ти атеизъм е толкова отблъскващ, колкото и крайните религиозни шитни.

      Иначе, Жор е прав. Няма две мнения по въпроса. 🙂