Witness the price of the American Dream!

Бен Афлек се завръща на режисьорския стол с изключително обещаващата гангстерска драма „Live By Night”, създадена по успешния роман (носител на наградата „Едгар”) на Денис ЛихейнТе живеят в нощта”. Историята се развива през 20-те години на ХХ в. и се фокусира върху Джо Кофлин – син на полицейски началник в Бостън, който не устоява на изкушението и приема живота на престъпник, превръщайки се от обикновен контрабандист в страховит гангстер.

Вече сме виждали един отличен трейлър на „Live By Night”, а сега Warner Bros. ни осигуряват нов поглед към филма, който изглежда не по-малко впечатляващо. За разлика от повечето втори трейлъри, този не навлиза в допълнителни подробности за историята, а ни дава най-общите щрихи и отново залага на атмосферата и усещанията, а във втората си половина, на екшъна и насилието.

Не знаем за Ада, но ние всички ще отидем на кино. Отдавна ни се гледа качествена гангстерска драма, а по всичко изглежда, че „Live By Night” ще бъде точно такава. Интересна история по сериозна литературна основа, Афлек като режисьор (човекът определено го бива), операторската работа на големия Робърт Ричардсън, както и актьорите… Трейлърите ни харесват… С две думи, там сме!

Вижте и хоризонтален вариант на първия постер.

плакат

Режисьор на „Live By Night” е Бен Афлек („Жертва на спасение”, „Арго”), който е и  сценарист (по романа „Те живеят в нощта” на Денис Лихейн), продуцент и изпълнител на главната роля. Партнират му Зоуи Салдана, Сиена Милър, Ел Фанинг, Брендън Глийсън, Крис Купър, Скот Истууд, Крис Съливан, Антъни Майкъл Хол, Тайтъс Уеливър, Крис Месина, Дерек Миърс и други. Освен Афлек в продуцентския екип са Леонардо ДиКаприо, Дженифър Тод и Дженифър Дейвисън Килоран.

Официалната премиера е 13 януари 2017, но филмът ще може да бъде видян в ограничен брой киносалони още от 25 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments