Точно преди един месец видяхме финален трейлър на „Rogue One: История от Междузвездни войни”, но неговата „окончателност” се отнася за територията на Съединените щати, а не за останалата част от света, където рекламната кампания на първия филмов spin-off от „Star Wars” вселената продължава с нов, доста приятен трейлър. Той разкрива малка сюжетна подробност за Джин Ерсо (Фелисити Джоунс), както и доста невиждани досега кадри, което е чудесно, но може и да се приеме за нож с две остриета, ако държите да се пазите възможно най-неопетнени за премиерата на филма.

За пореден път, всичко ни изглежда чудесно и нямаме търпение да идва 16 декември. Ей го, не остана!

В добавка към трейлъра вижте три нови „trading cards”, подобни на тези, които видяхме преди месец, както и корицата (която доста прилича на последните международни постери) на новелизацията, дело на Александър Фрийд.

rogue-one-novelization-full-cover-210297

Rogue One: История от Междузвездни войни” е самостоятелен филм от вселената на Междузвездни войни и ще разкаже за приключенията на съвсем нови герои. Във време на конфликти, група от нетипични герои се отправят на мисия да откраднат плановете на Звездата на смъртта – най-мощното оръжие на Империята. Този ключов момент от историята на Междузвездни войни събира обикновени хора, които решават да извършат необикновени дела и по този начин да станат част от нещо по-велико.

Режисьор на „Rogue One: A Star Wars Story” е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен и Алън Тудик.

Премиерата е 16 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments