С наближаващата премиера на „Assassin’s Creed” започнаха да се отварят и небесните двери, откъдето през следващия месец ще завалят куп нови рекламни материали и любопитни факти около продукцията. Ние все още не знаем какво да мислим за предстоящия филм на Джъстин Кързел („Макбет”), да не кажем, че направо сме скептични.

Досега, освен първия и втория трейлър, видяхме задкулисен поглед и солидно количество снимки, които, за съжаление, по никакъв начин не ни ентусиазираха. Вчера в интернет се появи първия клип на филма. Предлагаме ви да го видите, както и двете телевизионни реклами, които добавихме:

Честно казано отношението ни към филма е подобно на изражението на Майкъл Фасбендър на новия постер по-долу. Генерика до дупка. Допълнително се изостря притеснението ни, че по-голямата част от действието във филма ще се развива в съвремието (или бъдещето, както желаете), което винаги е било най-скучната част от играта.В допълнение Джеръми Айрънс и Марион Котияр сякаш са на безобразен автопилот.

Няма да коментираме повече, преди да видим самия филм. Най-много да споделим някой друг клип, ако се появят до премиерата. Сега ви предлагаме няколко нови снимки:

kinopoisk.ru

kinopoisk.ru

assassins-creed-michael-fassbender-ac36 assassins-creed-michael-fassbender-ac38

DF-05582.tif

assassins-creed-michael-fassbender-ac32

Оставяме ви с официалния синопсис и един нов постер, който споменахме по-горе:

Чрез революционна технология, която отключва неговите генетични спомени, Калъм Линч (Фасбендър) изживява приключенията на своя прародител Агилар в Испания от XV в. Калъм открива, че той е потомък на мистериозно, тайно общество – Убийците, и натрупва невероятни познания и способности, за да се изправи срещу могъща Тамплиерска организация, действаща и в наши дни.

assasins-creed-poster-10-20161130

Режисьор на „Assassin’s Creed” е Джъстин Кързел („Snowtown”, „Макбет”). Сценарият е дело на Бил Колидж, Адам Купър и Майкъл Лесли, а сред продуцентите са Франк Маршъл, Арнън Милчан и Патрик Кроули. В ролите ще видим Майкъл Фасбендър, Марион Котиар, Майкъл Кенет Уилямс, Ариан Лабед, Джеръми Айрънс, Брендън Глийсън, Калъм Търнър, Брийн Глийсън и други.

Премиерата е 21 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Аз даже мисля, че прекалено много сте си позволили да коментирате преди да гледате филма;) Така предварително и малко на сляпо настройвате отрицателно хората, които ви имат доверие. Чак такива изводи от няколко снимки и клипа, че даже и за играта на актьорите извадена от контекста и наблъскана за 2 минути в един трейлър! На мен пък ми харесва това, което виждам и не разбирам какво повече може да се очаква от подобен тип филм по видео игра. Напротив, даже изглежда много добре, според мен. Заради актьорите и Джъстин Кързел, чийто „Макбет“, за разлика от вас, страшно харесвам очаквам този филм с нетърпение, въпреки че не обичам подобен род филми.

    1. не е само заради 2 клипа и снимки. ама щом харесваш „Макбет“, няма смисъл да спорим. явно и този ще ти хареса.

    2. И аз не харесвам „подобен род филми“ и затова се ориентирам по трейлърите доколко биха предложили нещо различно, за да преценя стурва ли си да инвестирам време. В случая всичко изглежда невдъхновено и като изключим сцените по покривите, не усещам атмосферата на играта. Затова „настройваме“ хората 🙂 Кое ти изглежда добре тук и защо?

    1. Изпуснал си едно не пред търпение 🙂