„The bell's already been rung...“
„The bell’s already been rung…“

В началото на вече напредналата есен видяхме забавно видео зад кулисите на амбициозната продукция „Justice League“, което ни пренесе на снимачната площадка на комиксовия епос, който Зак Снайдър подготвя за края на следващата година. Сред персонажите, които не видяхме там, беше архи-злодеят Steppenwolf, който ще бъде сътворен в рамките на вече течащата пост-продукция посредством performance-capture технология. Вече е ясно кой ще е актьорът, чийто мимики и движения ще уловят компютрите, за да го трансформират във враждебното извънземно, срещу което ще се изправят супергероите от вселената на DC – става дума за ирландеца Кирън Хайндс:

Кирън Хайндс
Кирън Хайндс

…когото харесваме както покрай телевизията („Рим“ и „Игра на тронове“), така и покрай киното („Път към отмъщение“ и „Мюнхен“). Говори се, че дизайнът на Steppenwolf може и да се различава от този, който видяхме в удължената версия на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“:

https://www.youtube.com/watch?v=JWda4GTglmo

…а по повод историята в „Justice League“ продуцентът Чарлз Роувън разяснява:

B миналото древните богове решили – след важно историческо събитие – да разпределят трите артефакта, наречени Mother Boxes, при трите раси на Земята: атлантите, амазонките и хората, като им поверили задачата да пазят въпросните инопланетни компютри и да отговарят за тях. Благодарение на тази сюжетна линия ще имаме възможност да се запознаем отчасти с техните светове.

Кадър от „Justice League“ (2017)
Кадър от „Justice League“ (2017)

Steppenwolf идва от планетата Apokolips и e лейтенант на могъщия Darkseid – предводител на летяща армия от парадемони, така че очакваме невиждано меле и абсурдно зрелище. Свитата на Батман, Супермен и Аквамен ще се окаже в извънредно затруднено положение, опитвайки се да спаси света за пореден път, но ние не сме притеснени за съдбата му – знаем, че накрая Армагедон няма да настъпи и че положението ще бъде оправено… затова въпросът, който си задаваме, не е „Дали нашите ще победят?“, а „Как ще го сторят?“

3aк Снайдър
3aк Снайдър

Отговорът: след 12 месеца!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. “въпросът, който си задаваме, не е „Дали нашите ще победят?“, а „Как ще го сторят?“ “
    Аз знам как,с акъл 🙂

    1. Може пък да го направят още по як, знам ли…
      Ма в Батмана визията му беше супер… точно в стила на ДС комикс…