От Тwentieth Century Fox официално обявиха, че са запазили правата за филм, посветен на легендарния създател на комикси Стан Лий. Плановете обаче не са за биографична история, а за нещо в стила на „Kingsman: The Secret Service”.

Според The Hollywood Reporter идеята е действието да бъде ситуирано през 70-те години, когато Лий все още се опитва да привлече интереса на филмовите компании към героите от комиксите си („Х-мен“ „Доктор Стрейндж“ „Спайдър-мен“ „Фантастичната Четворка“). Любопитното в случая е, че филмът ще представи 93-годишния Лий като млад таен агент, подобен на Джеймс Бонд. Към проекта все още няма прикрепени сценарист или режисьор.

Допълнително бе разкрито от режисьора на Доктор Стрейндж, Скот Дериксън, че Стан Лий е бил сниман в четири допълнителни сцени за бъдещи филми на Marvel. Сцените са били режисирани от Джеймс Гън („Пазителите на Галактиката”), който сподели в Twitter, че това са били едни от най-забавните дни в живота му.

Разбираме нуждата от подобни предварителни кадри, все пак Стан Лий е на 93 години и може да няма възможността да се явява на снимачните площадки всяка година. Може да се радваме, че той все още има желание да участва (дори и за малко) в огромните проекти, които се базират на неговите комикси.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *