След изчерпателния 4-минутен поглед към „The Edge of Seventeen”, който ви предложихме през юли, май идва отново време да си припомним как всяко поколение си има тийнейджърски филми, някои от които (може би) ще се превърнат в класика. Много хора вече твърдят, че „The Edge of Seventeen” е автентичен и оригинален, което го издига с няколко нива над обичайните „училищни” комедии. Тъй като много харесваме Хейли Стайнфелд, ви предлагаме да хвърлите око на една по-кратичка реклама, отново изпълнена с безгрижни „fuck” и „teats”, и увенчана с ироничната усмивка на любимеца ни Уди Харелсън, който (за разнообразие) влиза в ролята на добронамерен даскал-довереник.

Не е като да не сме виждали вече тези кадри (с изключение на една готина изненадваща реплика на майката), но сега са поднесени с леко приповдигнато настроение и онези досадни надписи – таг-лайн цитати от рецензии, плюс изчитането им с шаблонен дикторски глас – awkward, like “the awkward age”… По-кратичко, по-стегнато, по-конкретно, включва хаш-таг със заглавието на филма и премиерната му дата. А ние ще ви предложим и официалния синопсис:

The Edge of Seventeen” е нов филм за порастването, в духа на „Sixteen Candles” и „The Breakfast Club” – честен, откровен, забавен поглед към терзанията на едно младо момиче в модерния свят. Всеки е наясно с проблемите на тийнейджърството – животът на Надин не е изключение, а всичко в нейния свят се дообърква, когато най-добрата й приятелка се гаджосва с перфектния брат на Надин! И най-неочаквано приятелството на едно загрижено момче й вдъхва надежда, че нещата може би няма винаги да са чак толкова ужасни…

Филмът е дебютен сценарно-режисьорски проект за Кели Фримон Крейг и е продуциран от Джеймс Л.Брукс. Освен Хейли Стайнфелд и Уди Харелсън, ролите са разпределени между Кайра Седжуик (майката), Блейк Дженър (братът), Хейли Лу Ричардсън (приятелката), Хейдън Сзето и др. След удивително топлия прием на филма в Торонто – твърди се, че това е един от най-добрите, забавни и умни филми, които критиците препоръчват за гледане през тази година.

STX Entertainment пускат „The Edge of Seventeen” на екран на 18 ноември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Първият трейлър беше по-добър. 🙂 Този е meh с тези „рецензни“ надписи по екрана. Иначе най-странното е, че героите на Хейли Стайнфелд и Уди Харелсън изглежда да имат най-добра химия .:D