Дейн ДеХаан е недоволен от лошите неща, които си мислите за Люк Бесон и новия му филм.
Дейн ДеХаан е недоволен от лошите неща, които си мислите за Люк Бесон и новия му филм.

Следим „Valerian and the City of a Thousand Planets” още от началото на проекта, но предвид творческата биография на Люк Бесон през последните години, не бяхме особено (да не кажем никак) развълнувани по отношение на филма. Последвалите няколко снимки и видеото от снимачната площадка също не успяха да запалят искрата на искрения ни ентусиазъм и по-скоро следяхме развитието на проекта, за да видим нивото на фарса.

Тогава обаче дойде Comic-Con, където бяха представени ексклузивни кадри от филма и… отзивите бяха толкова положителни, че чак се изненадахме. Разбира се, това нищо не означава – и друг път сме ставали свидетели на невероятно посрещане по време на най-голямата гийк конвенция, а крайният резултат да е граничил с трагедията. Но определено се заинтригувахме и сега чакаме с нетърпение да видим и ние някое видео и да се уверим с очите си как Бесон се е „завърнал към формата си отПетият елемент”.

А нетърпението ни в тази посока (с видеото) може да бъде задоволено в най-скоро време (възможно е дори до края на тази седмица, че дори и още днес), тъй като „Valerian and the City of a Thousand Planets” е представен на вървящия в момента New York Comic-Con. Даже от там вече изпаднаха няколко нови промо-материала – официални снимки и плакат, които ви предлагаме да видите сега.

valerianphoto-04-20161007 valerianphoto-03-20161007 valerianphoto-02-20161007

Припомняме, че „Valerian and the City of a Thousand Planets” е базиран на поредицата комикси „Валериан и Лорелайн” на писателя Пиер Кристин и художника Жан-Клод Мезиер и разказва за двама специални оперативни агенти на правителството, управляващо човешките територии, които са натоварени със задачата да пазят реда във вселената. Изпълнявайки мисия в интергалактическия град Алфа, те влизат в конфликт с неочаквани сили, които поставят живота им в смъртна опасност.

С по-пълен синопсис може да се запознаете след постера.

плакат

През XXVIII век, двамата специални агенти Валериан и Лорелайн пътуват през време и пространство, за да защитават територията на човечеството и да поддържат реда във Вселената, което със сигурност е доста трудна задача. Валериан е класически образ – силен, смел, но със склонност да се подчинява на висшестоящите дори когато дълбоко в себе си знае, че те грешат. Разбира се, той е влюбен в червенокосата си партньорка Лорелайн. Двамата получават заповед да заминат в умопомрачителния интергалактически град Алфа, където съжителстват хиляди разумни същества от четирите края на Вселената. Всички те влагат талант, ресурси и технологии в името на добруването на разума – във всичките му форми и въплъщения. За съжаление, не всички на Алфа споделят този идеал – действието на невидими сили е на път да постави нашата раса пред истинска опасност…

Режисьор на „Valerian and the City of a Thousand Planets” е  Люк Бесон, а в ролите ще видим Кара Делевин, Дейн ДеХаан, Джон Гудман, Клайв Оуен, Итън Хоук, Рутгер Хауер и Риана.

Премиерата е 21 юли 2017.

valerianphoto-05-20161007

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 Comments

  1. Много му вЕрвам на Бесон за тоя филм, имам странно големи очаквания, като се вземе предвид, че хабер си нямам от комик сорса, просто явно и аз искам нещо като „Петия елемент“

    1. Оптимист… В най-добрия случай се надявам на YA помия, омешана с Jupiter Ascending.

    2. Бесон никога няма да надмине „Петият Елемент“.

    1. С годините може да е поумнял и да ползва нова формула

  2. Кара беше еба си дървото в Самоубийствен отряд и едва ли ще тук ще заблести.

    1. аз пък имам все по-голямо желание към детинското й тяло…….. въпреки веждите

    2. хахахахха, не че иначе ми тропа пред вратата…….

    3. Haй-голямата изненада ще е, ако Кара се изтропа пред вратата на Ридик 😀