Какво се случва с бившия Хари Потър? Докато вселената на Дж. К. Роулинг постепенно се завръща с наближаващата премиера на „Фантастични животни и къде да ги намерим”, Даниел Радклиф все повече се отдалечава от екранния си образ. След като се снима в адаптация по чудесната книга „Рога” на Джо Хил и в крайно разочароващия „Виктор Франкенщайн”, британецът смята да се преквалифицира. По време на Филмовия Фестивал в Цюрих, Радклиф сподели, че с удоволствие би режисирал филм в обозримото бъдеще. Ето какво сподели актьорът:

„С най-голямо удоволствие. Ще се радвам да се случи в близките няколко години. В момента пиша някакви неща и има продуценти, които проявяват интерес. Много искам да режисирам, мисля че ще съм добър…. поне се надявам!“

Радваме се за него, особено имайки предвид, че кариерата му (изключвайки „Хари Потър” периода) е доста балансирана и включва разнородни филми – както комерсиални, така и по-независими. В допълнение, докато говореше за избора си на роли, актьорът сподели, че основното, което търси, е те да са оригинални. Последните му филми са доказателство за това. Припомняме ви, че в „Imperium Радклиф ще изиграе агент на ФБР, който влиза под прикритие в нео-нацистка организация, а в „Swiss Army Manще го видим като пърдящ труп.

В Цюрих Радклиф спомена и следващия филм, в който ще участва, а именно „Jungleна Грег МакЛийн („The Darkness”), в който ще се разказва истинската история на трима приятели, които се пускат по река Амазонка в търсене на приключения. В последствие един от тях (Радклиф) се изгубва и това, което следва, е, както се изрази самият актьор, „Нещо подобно на „Завръщането, само че с по-влажен климат“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *