Играта приключи. Благодарим на всички за участието!

Награда спечелиха:

Моника Дончева
Антония Йорданова
Динко Давидов

Честито! Представител на Операция Кино ще се свърже с тях с подробности как да получат наградата.

–––––

Ноември месец ще ни предложи среща с един от най-емблематичните герои от пантеона на Marvel – д-р Стивън Стрейндж. Посветеният на него филм „Доктор Стрейндж” с участието на Бенедик Къмбърбач в главната роля, е сред най-очакваните комиксови заглавия за годината и всичко, което сме виждали като реклами до момента, загатва, че това ще един от най-различните и предизвикателни филми на Marvel до момента.

Сигурни в хита, който притежават в ръцете си, и за да може максимален брой хора да се запознаят с качествата и потенциала на „Доктор Стрейндж“, Marvel организират специално фен-събитие „Отворете съзнанието си: Ексклузивен първи поглед на IMAX 3D”, по време на което ще бъде излъчен специален ексклузивен откъс от филма. Прожекции ще се състоят по целия свят, като в България откъсът ще бъде показан вечерта на 11 октомври в IMAX залите на Cinema City Mall of Sofia в София и Кино Арена Grand Mall Варна във Варна.

Местата за събитието са много ограничени, така че ако желаете да присъствате, ви съветваме да следите внимателно страниците на Форум Филм България във Facebook: fb.me/ForumFilmBulgaria, и Instagram: instagr.am/forumfilmbulgaria, както и на кината Cinema City: fb.me/CinemaCityBulgaria и http://cinemacity.bg/, и Арена: fb.me/KinoArena и http://www.kinoarena.com/.

Ако пропуснете сроковете или не успеете да се ориентирате, не унивайте – ние даваме шанс на трима наши читатели да спечелят двойна покана за прожекцията, като за целта трябва да отговорите правилно на един въпрос:

Кой актьор изпълнява ролята на основния злодей във филма Касилиъс?

Верен отговор: Мадс Микелсен,

– Не публикувайте вашия отговор или координати в коментарите! В противен случай ще бъдете дисквалифицирани. –

imax-dr-strange-poster-20161005

Не пропускайте „Доктор Стрейндж” („Doctor Strange”) само в кината и IMAX от 4 ноември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. с един френд участвахме за бъзик, и той взе че спечели, а не съм сигурен, че искам да гледам само 15 мин….ма от друга страна, що па не

  2. Толкова съм ненадъхан за тоя филм, че се чудя дали изобщо да го гледам на кино.

    1. Ще ти кажеме дали е добър,а 95% би трябвало

  3. Хареса ми видяното, определено всички сравнения, като ефекти с „Генезис“ са си баш на място. Макар за 10 мин, ама ми гръмна главата от падащи, чупещи се, изменящи се небостъргачи и сгради. Не ми харесаха ефектите, когато Древната му демонстрираше мултивселените, ама може и у мен да е проблема, а може и да ги пипнат още малко. На Шерлок Каан му отива доста тая роля.

    П.П. момента на катастрофата…….. почупИ баси якото Ламбо, ама трябва да се радва че е жив, това ще е един от най-фантастичните моменти във филма