Без да издава абсолютно нещо за бъдещия си дебютен режисьорски проект, в интервю за Screen Daily Уди Харелсън споделя неговото заглавие – „Lost In London”. Действието на филма ще се развива (очевидно) в британската столица, а информацията беше разпространена по време на представянето на „LBJ” на Роб Райнър във филмовия фестивал в Цюрих – в него Харелсън влиза в ролята на бившия американски президент Линдън Б. Джонсън.

Като допълнителна информация научаваме и, че Харелсън е пренебрегнал проекта на Джордж Клуни „Suburbicon”, по сценарий на братя Коен, за да се ангажира в още един филм на Райнър – „Shock And Awe”, за група журналисти по времето на Джордж У. Буш, които „пишат важни статии за абсурдността да се свързва Саддам Хюсеин с Осама Бин Ладен или да го свързват с трагедията от 11 септември…”

За момента не се знае дали Уди Харелсън, страхотен, но според нас и подценяван актьор, ще застане в роля и пред камерата на собствения си режисьорски дебют. Не се знае и кои други актьори ще вземат участие в него. Харелсън притежава известен опит в писане (между другото той е автор на сценария на „Lost In London”) и режисиране, ала само за сцена, което би му помогнало за работата с актьори и мизансцен, и дотам. Харесваме много Уди и искрено се надяваме да му се получат нещата по възможно най-добрия начин. Ще се ослушваме за ъпдейти.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *