„I'm bored – рlay with me!“
„I’m bored – рlay with me!“

Въпреки че Дейвид Ейър заяви, че няма да има режисьорска версия на блокбастъра „Отряд самоубийци“, за което мимоходом споменахме в нашето видео ревю, все пак ce oказва, че скоро ще бъде пуснат разширен вариант на комиксовия екшън. Вероятно отличният боксофис (сумата вече гони 750 млн. долара в световен мащаб) е една от причините за това, както и мрънкането на феновете, които не спряха да се оплакват, че сцените с Жокера са недопустимо малко, а и че солидно количество от заснетия материал, с който бяхме облъчени по време на агресивната и бляскаво-цветна рекламна кампания, е бил оставен на монтажната маса. За да подгреете допълнително, вижте престъпно кратък трейлър, разкриващ нищожна част от съдържанието:

Очакват се 13 минути да бъдат прибавени към „Отряд самоубийци“, с което времетраенето му ще нарасне до 136 минути (нищо кой знае колко впечатляващо – поне на фона на удълженияБатман срещу Супермен: Зората на справедливостта“). Честно казано, съмняваме се, че това ще е достатъчно, за да превърне творбата на Ейър в наистина добър филм, но въпреки това с любопитство ще му хвърлим око и се надяваме новите неща вътре да ни допаднат и да поизгладят поне малко действието и персонажите.

 Готови ли сте за още от „Suicide Squad“?
Готови ли сте за още от „Suicide Squad“?

Poлите в „Отряд самоубийци” се изпълняват от Уил Смит, Джаред Лето, Марго Роби, Джай Кортни, Джоуел Кинеман, Виола Дейвис, Адеуале Акинуйе-Агбаже, Кара Делевин, Джим Парак, Адам Бийч, Джей Ернандес, Карън Фукухара, Лони „Common“ Лин-син, Айк Баринхолц, Бен Афлек, Реймънд Олубоуале, Скот Ийстууд, Езра Милър и др., а Digital HD премиерата е насрочена за 15-ти ноември; на 13-ти декември пък ще се появи на Blu-ray.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Гледам, че по чешките сайтове не са го обявили, а стандартната версия няма БГ субс. Обикновено Уорнър филмите имат, дано да го пуснат тук