iron-fist-kicking

Вчера, броени дни след премиерата на първи сезон на „Luke Cage”, Netflix разпространи нов официален поглед към следващият си сериал, част от вселената на Marvel, – „Iron Fist. Самият тийзър не показва много, само пушек излизащ от страхотно декориран орнамент с азиатски мотиви, който в последствие образува формата на дракон (същият този дракон се появи и върху новият плакат, който може да видите по-долу), но за сметка на това разкрива премиерната дата на поредицата, която е 17-ти март 2017.

Заедно с тийзъра, Netflix разпространиха и нова снимка, която наред с Comic-Con тийзъра от края на юли, са единствения ни истински поглед към сериала. На нея виждаме Фин Джоунс (който се справяше много добре в като Лорас Тайрел в „Game of Thrones” цели 6 сезона) като Железният юмрук в действие – чудим се дали хората по земята, са налягали в резултат на негови действия или той ще ги спасява.

marvels-iron-fist-first-look-photo-203480

Iron Fist“ се заражда се като комиксов герой за Marvel през 1974 и се разказва за Даниъл Ранд, роден в Ню Йорк и син на заможен баща.Още когато е на девет години, бащата на Даниъл решава да заведе сина си до мистериозен град в паралелно измерение. Разбира се не всичко минава по план и баща му умира в инцидент, а майка му се хвърля на вълците, за да го спаси – tough shit. Девет годишният Даниъл се лута из измерението, докато не е намерен и заведен при господаря на градът. От там той е изпратен при местният учител по бойни изкуства, където той ще може да овладее гнева си. Десет години по-късно, Даниъл е усвоил тънкостите на бойните изкуства. Тогава побеждава митичният дракон Шоу Лау, потапя ръцете си в разтопеното сърце на звяра и получава магическата силата на цялото поколение „Iron Fist“.

Гледайки останалите сериали на Netflix и Marvel виждаме, че всеки следващ е все по-добре направен (факт за това е когато преди няколко дена Netflix пусна първия сезон на „Luke Cage” и цялата система на Netflix крашна от прекалено многото трафик) и очакваме „Iron Fist“ с нетърпение. Също така нетърпеливи сме и за „The Defenders”, който ще е кулминацията на цялата телевизионна вселена на Marvel и Netflix. Той ще включва героите от „Daredevil”, „Jessica Jones”, „Luke Cage” и „Iron Fist”. „The Defenders” се очаква през по-късната част от 2017.

iron-fist-poster-iron-fist-netflix-39783812-670-1024

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *