Плешивият Матю Маконъхи влиза сред любимите ни актьорски трансформации тази година и вече нямаме търпение да гледаме филма на Стивън Гейгън. Вече ви представихме първия трейлър на „Gold”, а сега получаваме втори, предназначен за британската аудитория. Преди това ви припомняме истинския случай, по който ще бъде базиран филмът:

Gold” разказва за известния скандал с минната корпорация Bre-X Minerals. През 1995 г. те обявяват, че са открили огромни залежи на злато в закупено от тях находище в близост до Борнео, Индонезия. Вследствие цените на акциите на корпорацията хвръкват до небесата и стотици милиони долари са налети под формата на инвестиции. Инвестиции, които потъват в небитието, когато две години по-късно става ясно, че пробите, по които се изчислява количеството злато в находището, са били фалшиви.

Вижте новия трейлър:

„It’s amazing how a little gold can change everything”

Дали пък не става въпрос за Оскара, който Маконъхи спечели преди две години? Трейлърът започва след като Кени Уелс (Маконъхи) е изгубил всичко, но с помощта на геолога Акоста (Едгар Рамирес) открива златна мина в Индонезия на стойност милиарди. Харесва ни видяното и нямаме търпение да видим филма. Ще ни се върже чудесно с „В голямата игра” и предстоящия „The Founder” с Майкъл Кийтън.

Режисьор на „Gold” е Стивън Гейгън, а в ролите са Матю Маконъхи, Едгар Рамирес, Брайс Далас Хауърд, Кори Стол, Тоби Кебъл, Брус Грийнууд, Рейчъл Тейлър, Стейси Кийч и други.

Премиерата ще е на тази Коледа.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *