С наближаването на премиерата на „Съюзени” другия месец, рекламните материали започнаха да се увеличават. Вече споделихме първия доста обещаващ трейлър, както и втория, който леко свали очакванията ни. Споменахме, че заглавията, с които асоциираме филма на Робърт Земекис са „Английският пациент, „Казабланка и „Гадни копилета”, които пък черпят вдъхновение от безброй военни филми от 50’-те и 60’-те години.

Припомняме ви, че Брад Пит ще изиграе Макс Ватан – агент на британските тайни служби, който по време на мисия в Казабланка се сблъсква с Мариан Босежур (Марион Котияр), която членува във френската съпротива. Двамата се срещат отново в Лондон, където се влюбват, макар ужасите на войната да заплашват да разрушат връзката им.

Ето го и новия трейлър:

Думата е generic. Този трейлър е доста по-добър от предишния и хвърля светлина върху действието и драматичните избори, представени пред героите. Дали любовта ще победи накрая? Вие залагайте, ние стискаме палци за добър филм.

Режисьор на „Съюзени” („Allied”) е Робърт Земекис, а в ролите ще видим Брад Пит, Марион Котияр, Джаред Харис, Саймън Макбърни, Лизи Каплан, Антон Лесър, Аугуст Дийл, Матю Гуд и др.

Премиерата е 23 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *