Here we go again!

Сигурно си задавате въпроса кому са нужни повече трейлъри на „Resident Evil: The Final Chapter” на Пол У. С. Андерсън, при положение, че предишните бяха доста красноречиви по отношение на това, което ни очаква. Също така, може би се питате и защо си го причиняваме, отразявайки го, след като чувствата ни към този финален филм от поредицата определено не са в положителния спектър.

Е, вече сме говорили защо му обръщаме внимание – хванали сме се и ще изкараме докрай, а що се касае нуждата от нов трейлър, филмът трябва да бъде продаден и на световния пазар, където публиката е друга и следователно има нужда от малко по-различна реклама. Колко различна, вижте сами!

Holy shit! Толкова много „preposterous”, „insane”, „batshit crazy” (или каквото искате там определение използвайте) неща има в този трейлър, че чак ни хареса. Няма обаче да си позволим надежда, че и филмът може да ни остави подобно усещане. Не, вече сме се парили по отношение на този франчайз (а и в много други случаи) и няма да повторим грешката си.

Също така, трейлърът предлага най-ясния ни поглед към историята до момента и няма нужда от допълнителна информация, още повече неясен и общоват синопсис, но въпреки това, ето го отново:

Resident Evil: The Final Chapter” е заключителната част от поредицата екранизации по изключително популярната серия игри „Заразно зло”, в която Алис (Мила Йовович) се завръща в Ракуун сити, където започна кошмарът, и заедно с шепата оцелели от апокалипсиса хора се изправя срещу последната атака на „Umbrella” и ордите ѝ от немъртви и мутанти-чудовища, в опит да спаси човечеството от пълно унищожение.

Режисьор и сценарист на „Resident Evil: The Final Chapter” е Пол У. С. Андерсън, а в ролите са Мила Йовович, Али Лартер, Шон Робъртс, Уилям Леви, Руби Роуз, Иън Глен, Оуен Макен, Фрейзър Джеймс, Рола и други.

Премиерата е 27 януари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *