„Seven days...“
„Seven days…“

След поредното отлагане на сериозно забавения проект „Rings“, мислехме, че ще мине известно време преди отново да чуем нещо за второто продължение на римейка „Предизвестена смърт“. Явно сме бъркали (не ни питайте къде точно), защото от няколко дни из интернет се мотае чисто нов постер, който ни дава възможност (за кой ли път вече) да се удивим от акробатичните способности на проклетата Самара:

Постер на „Rings“
Постер на „Rings“

Не сме сигурни дали на лъжата краката са къси, но на злото ръцете определено са дълги – това е единственият „смислен“ коментар, който ни хрумва в момента. Съзнаваме, че не е издържан в стилистиката и подтекста на литературни колоси от ранга на Джеймс Джойс или Уилям Бъроуз, но ще трябва само с него да се задоволите засега; просто сте попаднали на един от онези случаи, в които ракът е риба… и живее на дъното на стар и смърдящ кладенец, задръстен с жанрови клишета и предсказуеми развръзки. (Всъщност по заобиколен и претенциозен начин се опитваме да ви кажем, че ако ще си причинявате някое заглавие от този отдавна изцеден франчайз, по-добре се придържайте към качествения японски оригинал на Хидео Наката от 1998 г.)

Хидео Наката
На снимачната площадка на „Предизвестена смърт 2“ – продажникът Хидео Наката хипнотизирано протяга крайници към холивудския си договор

Режисьор на „Rings“ е Ф. Хавиер Гутиерес („Before The Fall”), изпълнителен продуцент е Гийермо дел Торо, а по сценария са се трудили Акива Голдсман, Дейвид Лука и Джейкъб Естес. В ролите са Матилда Луц, Джони Галеки, Ейми Тийгардън, Бони Морган, Андреа Пауъл, Лора Уигинс, Алекс Роу и Винсънт Д‘Онофрио. Премиерата пък е насрочена за 3-ти февруари следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

    1. Може и да е така,Жоре.И за това ще го пропуснем и ще отидем на ,,Underworld“ 🙂

    2. На това се вика от трън, та на глог…