Научно-фантастичният трилър „IO” се заформя като нещо интересно за следене, след като вчера се сдоби със сериозен актьорски състав и разпространение от Netflix.

Сценарият ще представи мрачно бъдеще на Земята, когато, вследствие на драстични климатични промени, цивилизацията е разрушена, а планетата опустяла. Маргарет Куоли ще се превъплъти в Сам Уолдън, една от последните оцелели, която ще търси начин да спаси родната си планета, преди последната совалка, отлитаща за далечна човешка колония да я остави сама и в безизходица.

Антъни Маки ще играе Мика – мистериозен бежанец, готов да напусне Земята с въпросната последна совалка. Той посява съмнение у Сам относно обратимостта на катастрофичните климатични промени и възстановяването на планетата. За героят на Дани Хюстън все още няма информация.

Маргарет Куоли е част от още една очаквана продукция на Netflix, която очакваме с нетърпение, а именно адаптацията на „Death Note”. На Дани Хюстън пък му предстои поява в обещаващия „Wonder Woman”, чиято премиера също ще бъде догодина.

Режисьор на „IO” е Джонатан Хелпърт, а снимките вече текат във Франция. Премиерата се очаква някъде през 2017 година по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *