„Talk!“
„Talk!“

Последният ни ъпдейт за развитието на екранната DC-вселена разкри любопитни подробности не само около предстоящото соло заглавие, посветено на Човека-прилеп, но и около дългоочаквания aмбициозен проект „Justice League“. Снимките на екшъна започнаха още през април и едва преди дни приключиха официално (наистина дълъг период; чудим се дали пак няма да ни изненадат с някой 3-часов епос, макар уж плановете да са за по-кратък и по-концентриран филм, поне в сравнение с „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“). Aктьорът Джейсън Момоа, който изпълнява ролята на морския бабаит Артър Къри, сподели следното в социалните мрежи:

…но такова мащабно приключение се нуждае от повече, за да отбележи и отпразнува стартирането на пост-продукцията, така че вчера бяхме зарадвани от режисьора Зак Снайдър със следното яко задкулисно видео:

Категорично не искаме да слагаме под лупа видяното и да удряме пауза на всеки 2 секунди, за да уловим разни издайнически подробности – пазим се от спойлери, зa да сме максимално изненадани, когато най-накрая седнем в киносалона. Все пак, направи ни впечатление, че Хенри Кавил се появява като Кал-Ел в познатия класически вид, което не значи, че няма да го видим и в по-алтернативен имидж.

Бен Афлек
Бен Афлек

Междувременно Бен Афлек, който в „Justice League“ за пореден път ще бъде Брус Уейн, сподели детайли за новия outfit на своя герой:

В „Justice League“ имам два костюма – eдиният зрителите вече са виждали, а другият е негова подсилена версия, която трябва да отговаря на изискванията на мисията ми, за която обаче не мога на този етап да разкрия каквито и да е подробности. Хубавото е, че дизайнерите се заиграха с идеята и добавиха интересни елементи, с което нещата станаха още по-технически развити и издържани.

Оптимизмът ни е непоклатим – броим дните до разширената версия на „Отряд самоубийци“, до самостоятелния кино дебют на „Wonder Woman“ и най-вече до появата на епичния „Justice League“, който ще ни атакува през ноември следващата година, а дотогава ще стискаме палци конкурентите от Marvel най-сетне да ни зарадват с нещо по-дръзко и различно… може би с това?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Интересно видео. А те те първа ще се местят да снимат в Исландия.

    1. То е интересно,ама е хубаво да не го гледаш преди филма 🙂 Колкото по-малко знаеш ,толко по-добре.

    2. Според мен снимките изцяло приключиха. Може и да има по-натам reshoots, но официално нещата са in the can.

    3. Според мен и от снимката на Хал Дрого става ясно, че са приключили със снимките