Напълно разбираемо, предвид приближаващата премиера на филма, напоследък повечето „Star Wars” новини са свързани с „Rogue One: История от Междузвездни войни”, но от Disney имат да мислят за целия франчайз и не спират паралелно да работят по останалите си проекти, свързани с вселената. Един от тях е все още неозаглавеният самостоятелен филм за Хан Соло на Крис Милър и Фил Лорд, за който сега получаваме доста важен ъпдейт.

Използвайки официалния туитър акаунт на „Star Wars”, Disney разкриха кой ще влезе в може би най-важната роля, след тези на Хан Соло (която както знаете ще се изпълнява от Олдън Ерънрайх) и Чубака, а именно ролята на първоначалния собственик на „Хилядолетния сокол” и партньор на Соло в контрабандата Ландо Калризиан. Името на актьора, който ще влезе в обувките на Били Дий Уилямс, е Доналд Глоувър.

Ето какво споделя за Глоувър режисьорското дуо Крис Милър и Фил Лорд в типичния си шеговит стил:

Толкова сме щастливи, че артист като Доналд се присъединява към нас. Има големи обувки за запълване и още по-голямо наметало, а то му пасва перфектно, което ще ни спести пари за прекрояване. Също така искаме публично да се извиним на Доналд, че му проваляме Comic-Con завинаги.

Това, което можем да кажем ние за Доналд Глоувър, е, че ни допада в „Community”, но като цяло не ни е голям любимец, да не кажем, че направо не ни харесва и щяхме да се зарадваме далеч повече на някой друг актьор. В момента обаче сме в такава фаза, че хич не ни дреме кого избират за която и да е роля и предпочитаме да видим крайния резултат, преди да коментираме дали този избор е подходящ или не.

В момента Глоувър е доста популярен покрай сериала „Atlanta“ на FX, на който той е създател и сценарист (чуваме, че бил страхотен, но все още не сме го гледали), както и покрай музикалните си изяви под сценичния псевдоним Чайлдиш Гамбино – втория му албум „Because the Internet” беше номиниран за наградата „Грами” за най-добър рап албум. Последно гледахме Глоувър в малки роли в „The Lazarus Effect”, „Професия: стриптийзьор 2” и „Марсианецът”, а догодина ще го видим в „Spider-Man: Homecoming”.

Режисьори на „Untitled Han Solo Star Wars Story” са Крис Милър и Фил Лорд, а сценарият е дело на ветерана Лорънс Каздън („Империята отвръща на удара”, „Силата се пробужда”) и на сина му Джон Каздън („The First Time”).

Премиерата се очаква на 25 май 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Чисто като мутра, ми допад повече от Хан Соло изборът, като талант……от всичко изброено съм гледал само „Марсианецът“ и не го помня от там.
    Нито съм ок, нито ужасен……..