Космическите и/или научно-фантастични сюжети винаги са имали запазено място в сърцето на зрителите, още от зората на киното. Колкото по-различни от „канона” на „Star Wars” и „Star Trek” – толкова по-добре; не че имаме нещо против междузвездните саги, но винаги посрещаме с любопитство и удоволствие всяка неочаквана, нова и провокативна идея, а какво по-хубаво от това те да ни изненадват и с уникалност?! В очакване на любовната история сред звездите на Крис Прат и Дженифър Лоурънс „Passengers”, получаваме инфо, че Джоузеф Гордън-Левит подготвя собствена „совалка”, с която да се изстреля в орбита.

Според Deadline актьорът се е ангажирал да участва в „Sovereign”. Автори на сценария са Джеф Ток и Грегъри Вайдман, а Джак Дорн („The Scouting Book for Boys”, „This Is England”, „The Last Panthers”) е ангажиран да направи подобрения в тяхната версия. Историята се върти около мъж, който потегля на мисия, за да открие съпругата си и екипа на изчезнала космическа станция. И докато трае пътуването, съпругът трябва да си обясни какво е довело до разпадането на брака му – ето такива мисли обсебват съзнанието на човек, когато се зарее в необятното пространство, нейде между звездите…

Режисьор на психологическата космическа драма ще бъде Марк Мандън („The Crimson Petal and the White”, „Utopia”), като този проект в момента се предлага на сейлс-компании. Сключи ли се договор – цялта машина ще се задейства безотказно и графикът за снимки, продукция, монтаж и финализиране на филма ще станае готов незабавно. Уважаваме и харесваме Джоузеф Гордън-Левит и някак си му вярваме, че щом се е захванал с тази история – тя си струва да бъде разказана. Ще очакваме новини по случая!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments