От вчера в YouTube канала ни (ако досега не сте го посещавали и не сте се абонирали за ъпдейти, молим ви да го направите) имаме на разположение един кратичък ексклузивен клип на български от „Джак Ричър: Не се връщай” на Едуард Зуик. Честно казано, нямахме намерение да му отделяме специално внимание (последният масивен ъпдейт по темата Джак Ричър все още ни държи влага), но две допълнителни неща натежаха в полза на отразяването му. Първо, днес сме на прожекция на филма и ни се стори подходящо да имаме на сайта нещо, свързано с него, и второ, попаднахме на едно любопитно видео, предлагащо компилация от всички сцени, в които Том Круз бяга във филмите си, и ни се прииска да ви го представим.

Припомняме, че „Джак Ричър: Не се връщай” е продължение на „Джак Ричър”, който беше първата екранизация по изключително популярната серия романи на Лий Чайлд, посветени на бившия военен полицай Джак Ричър, понастоящем живеещ извън системата скиталец, често оказващ се в центъра на заплетени криминални случаи. Конкретната история е базирана на 18-тия роман от поредицата „Не се връщай”, в който Ричър се завръща в старата си военна база във Вирджиния, за да се срещне с новия командващ офицер майор Сюзан Търнър. Когато пристига обаче, открива, че тя е арестувана по скалъпени обвинения в шпионаж.

Ето го и клипчето (озаглавено Every Tom Cruise Run. Ever.) с бягащия Круз, заедно с един азиатски постер.

плакат

Режисьор на „Джак Ричър: Не се връщай” („Jack Reacher: Never Go Back”) е Едуард Зуик („Последният самурай”), който е съсценарист с Маршал Херсковиц и Ричард Уенк. В ролите са Том Круз, Коби Смълдърс, Робърт Непър, Даника Ярош, Олдис Ходж, Патрик Хюсингър, Холт МакКалъни, Тери Уибъл и други.

Премиерата е 21 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *