Снимките на „Justice League” в момента са на исландска територия, където режисьорът Зак Снайдър е решил да заснеме сцените от родния град на Аквамен Аменести Бей. Но понеже, Джейсън Момоа като краля на Атлантида, е един от основните акценти на рекламната кампания до момента, този път Снайдър и WB са решили да ни предложат един малко по-различен поглед към филма и към водното кралство в частност. А именно, по-добрата половинка на Аквамен – кралица Мера, в изпълнение на Амбър Хърд.

Снимките бяха разкрити вчера от IGN и показват Хърд, облечена в костюм, подобаващ за кралица. Трябва да отбележим, че „бронята“ изглежда сякаш свалена от страницата на новата поредица комикси на DC (The New 52). Заедно със снимката виждаме и няколко концептуални рисунки и едно видео, които показват еволюцията на костюма.

mera-first-look-final-photo mera-concept-art-final un-concept-art-du-look-de-mera

Изключително добра адаптация, която се слива с орнаментите по бронята на Аквамен (Джейсън Момоа), за да придаде на жителите на Атлантида уникален вид. За нас тази визия е поредното доказателство, че Зак Снайдър вкарва много от любовта си към комиксите в работата си и във визуално отношение усетът му е почти безупречен. Кралица Мера в изпълнение на Амбър Хърд ще се появи и в предстоящия „Aquaman” на Джеймс Уан („Бързи и Яростни 7“, „Заклинанието“, „Убийствен Пъзел“).

Премиерата на „Justice League” е насрочена за 17 ноември 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments